Wiesz, ja swojego kupiłam na allegro, za około 40 zł................była licytacja................akurat tak trafiłam, to była malizna wys. 15 cm.................przez 3 lata rósł mi w doniczce tarasowej, ma już 5 latek u mnie i dwa lata rośnie już w ogrodzie i sprawuje się dobrze
On wyjątkowo pięknie przyrasta, przyrostami zachwyca, to jest coś wyjątkowego, jak większość młodych przyrostów u iglaków, to jest to czym charakteryzuje się wiosna...........moja ulubiona pora roku
Aguniu a ty wiesz że ja pierwszy raz taką perełkę widzę Cuuuuuudo
Ja mam pytanie o tę gorczycę. Koleżanka ma gliniasty teren po budowie. Ile razy ma zasiać i przekopać żeby poprawić glebę???
Ten świerczek nie jest już nowością..............ja się nowości nie boję, lubię, wsadzam po raz kolejny, aż mi się uda utrzymać roślinę, nie rezygnuję sadzę raz po raz, ale świerczek rośnie od malucha............chyba rośnie po to, żeby mnie uszczęśliwiać
Gorczycę wystarczy raz posiać, gęsto, przekopać wymieszać z piaskiem, żeby bardziej rozluźnić glebę i można sadzić po 2 tygodniach od przekopania