Agania
10:15, 15 cze 2014

Sebciu kochany jesteś, dzięki za cenne dygersyjki

Nowoczesne ogrody bardzo mi się podobają u innych u Madżen i Gusiarz

Już posadziłam między cisami turzycę palmową, w nóżkach trzmielin Frosted Curls, cisy oczywiście podwiążę, ale dam i trochę swobody, bo zależy mi na tym, żeby się przyjęły, przesadzałam aż 1,5 m zielone kolumny

Ja mam w sobie cząstkę z haosu i jestem roztrzepana, więc jak charakter wskazuje, ogród odzwierciedla duszę właściciela, więc o stylu się nie wypowiadam.....nie rabata nie będzie czystą geometrią, ale taką, gdzie mrówki będą się dobrze czuły i pszczółki przylecą

Na rabacie rosną też berberysy, dwie róże Fairy, i dzisiaj dosadzam turzyce morrowi zielone i Ace Dance, są malutkie, więc jeszcze nie złagodzą form bukszpanowych, za 3 lata tą lekkość na rabacie powinnam uzyskać, jak coś nie zakonweniuje, to się wymieni, jak masz jeszcze jakieś pomysły to wrzucaj na ruszt

Stipa jest moim marzeniem, więc ruszyłam z produkcją z nasion, kiedyś będzie i stipa na rabacie