Wow Agatka ales walkę stoczyła z tym przedogródkiem. Zdecydowanie lepiej wyglada wersja poprawiona. Co do obwódek hm myślę że berberys np bagatelle byłby dobry albo miniaturowe różyczki. Możesz też kontynuować rabatę trzmielina bo widzę że już ją tam masz. Nie widzę róż - możesz opisać lub dać strzałki?
Co do kolorów, widze że przeważa kolor zielony i masz nieco żółtego. Myślałam o nieco innym zestawieniu - bieli (pasujacej do wykończenia wokół okien) i np lila lub fiolecie dla kontrastu z kolorem domu - ale tylko jako dodatkiem. Masz księżniczkowa elewację, słodką i bajkową dlatego myslałam o gęstwinie białych lub kremowych róż, o miniarurowych kwiatach, najlepiej pnących, reszta jak masz...
Ty zdecydowałaś się na trawy - faktycznie muszą się rozrosnąć by był efekt. Teraz juz odpocznij, zrobiłaś kolosalną robotę i czas dać oddech kręgosłupowi i umysłowi.
Masz piekne oczka i w ogóle żadnego gadania o nie byciu projektantem - spójrz na swoje ogrodowe dzieło - nie jesteś projektantem - jestes artystą i to świetnym w swoim fachu

Buziak i do jutra przyniosę Ci pięknotkę