Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Kondzio 16:31, 04 lis 2013

macham i buziam poniedziałkowo hi hi hi hi
Tusiala 21:11, 04 lis 2013

Dobrze, że dzięki zdjęciom można zawsze wspomnieć piękne, letnie widoki
Agania 21:34, 04 lis 2013

gierczusia napisał(a)
Ufff ... Znalazłam ... Nooo piękny ... A coś tam w tym Obiku wyprawiała ?? ciekawa jestem .... A może dlatego ze ja teź zwykle tam cuś wyprawiam , by rabata dostać

I te fotki też zarąbiste ... Achhh taki dojrzały ogród

w tym Obiku, to sceny różniaste przed M wymyślałam, achy i ochy, że nigdzie nie do dostane tylko w szkółce w Wielkopolsce, a to, że się z domu wyprowadzę jak go nie dostanę, ogólnie to płacz był i że się ze sklepu nie ruszę bez Janka, ale negocjacje skończyły się, że dużo eMusiowi naobiecywałam i w końcu go ze sklepu wytargałam, oczywiście Janka
kasiek 21:42, 04 lis 2013

Matko, aleś Ty dramatyczna, a trzeba było wspomnieć o niezapomnianym wieczorze zamiast grozić wyprowadzką
malgorzata_s... 21:45, 04 lis 2013

Aguś już to mówiłam. Moja krew
Maria667 09:20, 05 lis 2013

Oglądnełam wizytówkę - mówi wszystko. Pozdrawiam serdecznie.
Gabriela 09:44, 05 lis 2013

Sporo nadrobiłam w Twoim wątku i widziałam trąbkę powietrzną ( niesamowite, nie widziałam u nas czegoś takiego), zdjęcie ślicznego kota i fantastycznego ogrodu - pięknie wplatasz iglaste i masz rację że one dają życie ogrodowi w martwym okresie. Muszę się od Ciebie uczyć.
Janem Byczkowskim też się zachwyciłam, wyjątkowo piękny i dorodny okaz i daje dużo koloru. Ciekawe jaki jest zimą?
ewa004 11:40, 05 lis 2013

Agatko śliczna jesień w Twoim ogrodzie ,zdjęcia przecudne
Jakim aparatem robisz fotki ?
Agania 19:49, 05 lis 2013

Marta - teraz dużo będziemy wspominać

Gosiaczku, Kasieńko - dzisiaj zdobyłam milusi gadżecik ze sklepu, może być do ogrodu albo do domu jako ozdoba świąteczna, to tak na rozweselenie po tym całym smutnym dniu

Marysiu - witaj, dawno Cię nie było u Ciebie - W ogrodowym zaciszu, zaglądałam kilkakrotnie, bo kwiaty i ogród masz wyjątkowy

Gabrysiu - to ja się będę uczyć od Ciebie, bo o bylinach jeszcze sporo mi wiedzy brakuje, Janek jest typowym srebrnym świerkiem kłującycm, wiosną przyrosty są jego zaletą

Ewuś, focę starym dobrym japońskim aparatem, można powiedzieć, że z oddzysku, jak się nie ma czym i nie ma za co kupić, bo na dobry sprzęt trzeba dużo kasiory To zaczęłam szukać okazji zresztą nigdy nie mogłam się zdecydować, czego do końca chcę, a Kasia, moja dobra dusza, podsunęła mi pomysł, szukaj na allegro więc znalazłam i mam
Kamajla 22:13, 05 lis 2013

Agatko, ale ten Twój ogród już dojrzały A kot cudny i takie ma długaśne białe wąsy jak mój

Pozdrawiam!