Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

JoannA 17:40, 09 lis 2013

Agato, u Ciebie wypatrzyłam tego przystojniaka, a pytam bo masz z nim doświadczenie i stąd najlepsze źródło informacji
...silny i wytrzymały, zimuje bez problemów..., ...to eleganckie i dostojne drzewo...
Już wpisuję go na listę moich zakupów, zostaje mi tylko przekonać M, że mamy za duży trawnik
Pinus cembra Horak to też wielka dama ale iglastych u mnie sporo więc sobie odpuszczę.
Bardzo, bardzo dziękuję Agato za utwierdzenie mnie w moim wyborze, sprzedawcy zawsze zachwalają swój towar, niejednokrotnie kupowałam coś co się u mnie nie sprawdziło, a mnie żal ogromnie każdej straconej rośliny.
Pozdrawiam serdecznie
Agania 19:41, 09 lis 2013

JoannA napisał(a)
Agato, u Ciebie wypatrzyłam tego przystojniaka, a pytam bo masz z nim doświadczenie i stąd najlepsze źródło informacji
...silny i wytrzymały, zimuje bez problemów..., ...to eleganckie i dostojne drzewo...
Już wpisuję go na listę moich zakupów, zostaje mi tylko przekonać M, że mamy za duży trawnik
Pinus cembra Horak to też wielka dama ale iglastych u mnie sporo więc sobie odpuszczę.
Bardzo, bardzo dziękuję Agato za utwierdzenie mnie w moim wyborze, sprzedawcy zawsze zachwalają swój towar, niejednokrotnie kupowałam coś co się u mnie nie sprawdziło, a mnie żal ogromnie każdej straconej rośliny.
Pozdrawiam serdecznie

Joasiu, ja też straciłam nie jedną roślinę, zawsze jest żal, ale każdy to doświadcza, życzę Ci udanych łowów i zdrowo rosnących wszystkich roślinek w ogrodziie
JoannA 19:48, 09 lis 2013

Agatko, złowiłam go tutaj, zerknij
http://allegro.pl/klon-crimson-sentry-w-doniczkach-140cm-wysoki-i3657134085.html
Agania 20:19, 09 lis 2013

JoannA napisał(a)
Agatko, złowiłam go tutaj, zerknij
http://allegro.pl/klon-crimson-sentry-w-doniczkach-140cm-wysoki-i3657134085.html

Wygląda ja Crimson sentry
JoannA 20:31, 09 lis 2013

Agania 22:19, 09 lis 2013

JoannA napisał(a)

Tylko czekaj z zakupem do wiosny
Madzenka 22:24, 09 lis 2013

Piekne są te klony, zachwycam się ciągle!
Agania 22:36, 09 lis 2013

Ja też Marzenko i ja mam jeszcze to wrażenie, że one rosną tak tylko dla mnie są radością moją ogromną odpłacają się za ich dopieszczanie, ogród tworzyłam własnie z myślą o klonach głównie palmowych eM chciał rybki, ja chciałam klony, symbioza wymarzona i udało się
JoannA 22:49, 09 lis 2013

A jak długo ten przystojniak rośnie u Ciebie i jak dużego kupiłaś?
Z zakupem oczywiście czekam do wiosny
Agania 15:27, 10 lis 2013

JoannA napisał(a)
A jak długo ten przystojniak rośnie u Ciebie i jak dużego kupiłaś?
Z zakupem oczywiście czekam do wiosny

Joasiu, myślę, że 9 roczek mu minie, po nowym roku Kupiłam 2 albo 3 latka, zdrowo i ładnie wyglądał, cieszy mnie bardzo, że rośnie jak kolumna obsypany od dołu do góry pięknymi liśćmi i latem naprawdę upiększa moją rabatę tak naprawdę odsłoniłam się od sąsiadów tworząc ciekawą rabatę żywopłotową
To jest ta rabata

ale nie mogę znaleść foty z senrtym, szukam
mam wiosenny początek, z 2004 roku