Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 22:13, 20 lut 2015

Milka napisał(a)
Swoje buki tricolor przycielam, to lepiej zaczely rosnac czy ja dobrze pamietam, ze weselicho w tym roku?

Wesele i ślub w tym roku w lipcu, sama obrosłam w oponki i nie wiem, gdzie sukienkę na siebie kupię, bo ja spodniara jestem, a córcia postawiła warunek, że muszę mieć sukienkę, tych kompleksów się nigdy niepozbędę....ratunku

Irenka, w którym roku od posadzenia, przycinałaś buczki, bo ja jeszcze nie mam co ciachaćayu
Agania 22:19, 20 lut 2015

Kacha123 napisał(a)
Za małą mam działkę na wszystkie chciejstwa

Na wszystkie to i ja niem mam miejsca, ale magnolia i buk, to nr 1 w ogrodach...I u mnie jeszcze klony....nie tylko te japońskie, nie wspominając......musiałabym wymieniać bez końca, bo nie ukrywam jestem kokoszką, ale staram się gromadzić moje skarby, kolorystycznie, grupami i gatunkami, tematycznie
malgorzata_s... 00:01, 21 lut 2015

Buziaki weekendowe. Piekłam dzisiaj torciki urodzinowe dla Oliwki i znajomych dzieciaków, urobiłam się strasznie
BASIA8 13:51, 21 lut 2015

Witaj Aganiu - my faktycznie pierwsze spacerki zaliczamy - dziś niestety nie wyjdziemy strasznie u Nas wieje.
Pozdrawiam weekendowo
ewsyg 15:03, 21 lut 2015

Agania napisał(a)

Wesele i ślub w tym roku w lipcu, sama obrosłam w oponki i nie wiem, gdzie sukienkę na siebie kupię, bo ja spodniara jestem, a córcia postawiła warunek, że muszę mieć sukienkę, tych kompleksów się nigdy niepozbędę....ratunku

Irenka, w którym roku od posadzenia, przycinałaś buczki, bo ja jeszcze nie mam co ciachaćayu

Agatko, to fantastyczne i bardzo stresujące wydarzenie. Ja już jedną córkę za mąż wydałam. Też miałam te same problemy. Sukienkę kupisz i będziesz się dobrze bawiła, Jak już stres minie i się wszystko rozkręci to sobie potańczysz za wszystkie czasy. Ja się cudnie ubawiłam. Jeszcze jedna córcia mi została do wydania, ale tej chyba się nie spieszy

Pozdrawiam i trzymam kciuki.
szemusia 16:38, 21 lut 2015

Aganiu, pooglądałam u Ciebie buki. Przyznam się, że nie mam żadnego i chyba czas to zmienić . Gdzieś czytałam, że one raczej na słoneczko, bo wtedy się ładnie wybarwiają. Pytam, bo szukam dla nich miejscówki
Mam szczepionego klona crimson sentry, ale był sadzony jesienią, więc jeszcze młodziutki...
Pozdrawiam...
Agania 17:22, 21 lut 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Buziaki weekendowe. Piekłam dzisiaj torciki urodzinowe dla Oliwki i znajomych dzieciaków, urobiłam się strasznie

Mróweczka z Ciebie i to ta z wielkim sercem, ja też tak mam, ciągle w kuchni, tylko, że u mnie nie torciki, a raczej tarty, włoskie i meksykańskie specjały szykuję, ale chilli sieka eM
Agania 17:26, 21 lut 2015

BASIA8 napisał(a)
Witaj Aganiu - my faktycznie pierwsze spacerki zaliczamy - dziś niestety nie wyjdziemy strasznie u Nas wieje.
Pozdrawiam weekendowo

Cieszę się bardzo, że Mikuś zaczyna szukać wiosny...ale dzisiaj to już horror prawdziwy u nas też halny, zaczęło się po południu, a przed południem nie było słoneczka, tylko pochmurono, zresztą ja dzisiaj u fryzjęra 3 godziny przesiedziałam....a z obiadem na 15.00 zdążyłam u nas dzisiaj była Enchilada
Agania 17:30, 21 lut 2015

ewsyg napisał(a)

Agatko, to fantastyczne i bardzo stresujące wydarzenie. Ja już jedną córkę za mąż wydałam. Też miałam te same problemy. Sukienkę kupisz i będziesz się dobrze bawiła, Jak już stres minie i się wszystko rozkręci to sobie potańczysz za wszystkie czasy. Ja się cudnie ubawiłam. Jeszcze jedna córcia mi została do wydania, ale tej chyba się nie spieszy

Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Buziak, Ewcia za motywujące słowa, ale brakuje mi kreatora, który by mi coś dobrał, nie ma takiego, szukam krawcowej czyli dobrej wróżki...czemu spodnie odpadają...ja założyłabym nawet glany i sukienkę Boho etno...w tym się widzę.....ja nie jestem stworzona na weselne kreacje z tych Karingtonów
Agania 17:42, 21 lut 2015

szemusia napisał(a)
Aganiu, pooglądałam u Ciebie buki. Przyznam się, że nie mam żadnego i chyba czas to zmienić . Gdzieś czytałam, że one raczej na słoneczko, bo wtedy się ładnie wybarwiają. Pytam, bo szukam dla nich miejscówki
Mam szczepionego klona crimson sentry, ale był sadzony jesienią, więc jeszcze młodziutki...
Pozdrawiam...

Tak Beatko słońce , półcień i do suchego i przepuszczalnego podłoża, one lubią piasek....u mnie są takie mizeroty, bo mją za mokro zimą, taka jak jest teraz, ziemia cały czas rozmarznięta, wiosną, latem nawet w lipcu też mają za mokro, najlepiej czują się od sierpnia do września.....ale są i się nie poddaję i one też

Klon Sentry już go masz...super, to mój ulubieniec....zaraz wrzucę ci jakieś fotki