Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 21:10, 12 maj 2015

Kacha123 napisał(a)
Trawniczek soczysty, a kanciki brzytwa! Fotki jak zwykle cudne. Pozdrawiam

Dzisiaj znów było koszenie eM podkaszarką, synek kosiarką, a kanty do wyrównania, ale to w weeekend, to moja działka, eM tylko powtarza, że zawsze o takim efekcie myślał
Agania 21:17, 12 maj 2015

yolka napisał(a)
Niech eM sprawi, zeby to latające urządzenie komary wyłapywało, ot i pożytek ogromny był by

Niech to urządzenie wszystko z tarasu przegania, to mi wystarczy....ale komarów to jeszcze nie ma
Agania 21:18, 12 maj 2015

kasiek napisał(a)
Musze takie sowy sobie załatwic na mój nowy płot Prosze o namiar
Ślicznie kolorowo i bujnie!

Namiaru niet....przywiezione z wczasów...pamiątka
Agania 21:20, 12 maj 2015

nicol21 napisał(a)
Kanciki super, jak zobaczyłam drona to myślałam że będą zdjęcia z lotu...
A kot - extra! Dużo futra gubi?

Zdjęcia są, ale słabsze jak telefonu komórkowego i to słabej jakości, no niestety nie ten poziom, najpierw trzeba opanować latanie...i lądowanie
Agania 21:23, 12 maj 2015

ewsyg napisał(a)
Agatko, jak masz chwilkę czasu to zajrzyj do mnie, zrobiłam nową symulację

Sowa cudna. Ale ma wielkie oczy jak ten wilk z bajki.

Byłam Ewciu, bardzo mi się wizualizacje podobają...właśnie te oczy muszę sowie zmienić
Dorota123 napisał(a)
Jak zwykle pięknie, nowa sówka bardzo ładna.

Nowa sówka, miała mieć to coś i jak ją zobaczyłam, to już musiałam ją mieć, bo to coś zobaczyłam
szemusia napisał(a)
Też sówkę popodziwiałam. Świetnie się wkomponowała w roślinność

Jak zwykle musiałam zdjęcia ponownie obejrzeć. Taka klasyczna, dostojna wiosna u Ciebie Aganiu. Pięknie...

Dziękuję Beatko, ale wolę patrzeć na sowy, robotna jestem, ale dzisiaj padłam...i nie boli mnie kręgosłup, a kolano znofu
Ivvvona napisał(a)
Sówka bardzo mi przypadła do gustu. Ogród jak zwykle piękny.

maj to u mnie najpięknieszy miesiąć w ogrodzie, sowa odstrasza mam nadziję nornice
Agania 21:44, 12 maj 2015

elzbieta_g napisał(a)
czy już pisałam, że uwielbiam Twój ogród??? chyba tak ale to było dawno więc ponawiam wyznanie pięknie w każdym zakamarku

Ella wracaj i pisz mi jak najwięcej takich słów, ale u Ciebie też jest pięknie i wyjątkowo
Agania 21:48, 12 maj 2015

Gabriela napisał(a)
Cudownie wyglądają tulipany w takiej ilości, zieleń taka żywa, niezieleń też bujna (klony).
Rudy futrzak do miziania, a tu roboty tyle w ogrodzie. Koło futrzaka masz piękne bratki przy tarasie, świetnie wygląda ten kolor z tymi różowymi tulipanami.

Bratków nie umiem sobie odmówić, ale tylko w tych kolorach, lubię różowy
co do rudego, to rudego futrzaka uwielbiam...zresztą on mi się zawsze z biszkopcikem kojarzy
Agania 21:50, 12 maj 2015

lilia napisał(a)
Aganiu, możesz powiedzieć, jakie zabiegi stosowałaś na trawnik, ze taki piękny, gęsty i soczysty? Mój wygląda marnie.

Kwiecień, wertykulacja, grabienie nawóz , podlewanie, ewentualne dosiewki, moje dosiewki zmyła burza, ale trawnik na szczęście już zarasta i się wyrównuje
Agania 21:55, 12 maj 2015

Urszulla napisał(a)
Poczytałam o tym cięciu rabaty są dopieszczone nic nie widać żeby trzeba było coś tam robić, a tarasowa jak zwykle zachwyca

podobną zabawkę mają sąsiedzi, Łukaszowi wczoraj oczy wychodziły z orbit

Nie wszystko pokazuję Ula, mam pustkę za pergolą różaną
Zabawki to lubią dzieci i eMowie...wysłałam Ci namiary, opwowiedz o pierwszych lotach jak kupisz Łukaszkowi pierwszego drona
Agania 22:00, 12 maj 2015

GorAna napisał(a)
Agatko ach ten Twój ogród......cudny po prostu
Pozdrawiam