Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 11:22, 18 cze 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aguniu gdzie jesteś? Buziaczki

Jestem Gosieńko tak z doskoku...trochę zdążyłam pofotkować, ale dużo w ogrodzie mnie ominęło
Spotkanko obejrzałam fajnie bawiliście się w u Kapiasów...my byliśmy na wielkiej imprezie rowerowej w Jaszczurowej integrować się z rodziną i znajomymi ze strony "pana młodego"...to był "XIII Wyścig dookoła Zośki"
Mysza 11:24, 18 cze 2015

Obłędna jest ta róża
Agania 11:28, 18 cze 2015

Kindzia napisał(a)
Agatko jak sobie radzisz z opadłymi płatkami róż...mnie to do szału doprowadza!

Widzę, że masz irysy orientalne, dawno? Czy sadziłaś ich tak dużo obok siebie, czy się rozrastają dość szybko? Moje zakwitły po raz pierwszy w tym roku ( w zeszłym roku wiosną wczesną sadzone)i nie widać żeby ich więcej było...

Ogród Twój, jak zawsze, piękny!!!

Kasiu odkurzacz do liści polecam
Iryski rosną od dawna u mnie, ale nie przyrastają jak dzikie, trzeba na nie troszkę poczekać, u mnie rosną w środowisku wilgotnym nad stawem, taki klimacik im służy

Dziękuję za miłe słowa o ogrodzie, zakupiłam sobie nową trawkę...jakieś proso, przypomina mi miłkę, którą wszyscy zachwycaliśmy się w Wojsławicach

Donia72 11:29, 18 cze 2015

Trawka cudna
anka_ 11:42, 18 cze 2015

Tu rośnie jeden krzak?!
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Agania 12:09, 18 cze 2015

yolka napisał(a)
Piekności wszystkie obejrzałam, zostawiam pozdrowienia

Dziekuję Jolu za miłe odwiedzinki
Mariusz 19:44, 18 cze 2015

Agania napisał(a)

Wiesz...hmm, zapomniało mi się?

Muszę poprosić Mariusza o identyfikację

Witaj . Mamuś, jak tutaj piękne, może kiedyś i ja pochwalę się tak bogato kwitnącym ogrodem. Na zdjęciu jaszczurzec, obcego pochodzenia, nie jest rodzimy.
Agania 20:00, 18 cze 2015

BASIA8 napisał(a)

Aganiu, ale masz meeeeega wypaśniętą różyczkę jest cuuuuuudna długo ją Masz u siebie? To jest jedna roślinka?
Jak będziesz kiedyś w odwiedzinach w Dolinie Muminków to poproszę zdjęcie u siebie
Pozdrawiam i Moc Buziaków Ślę.

Baś to duma ogrodu...chciałabym więcej takich różanych łuków....marzy mi się Edenka

New Down była posadzona z 3 różami, ale kto silniejszy....takich róż pożądam
Zdjęcia masz załatwione
Dla odmiany zosatwiam szyszeńki

Agania 20:02, 18 cze 2015

Donia72 napisał(a)

Tak mówią też o kobietach....im starsze tym lepsze

Dla rozweselenia szczęśliwy bandyta

Agania 20:04, 18 cze 2015

Donia72 napisał(a)
To chyba tojeść orszelinowa

Wiedziałam, że nie tojeść, tylko coś na "j"...języcznik to też nie jest, bo to paproć