Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 08:58, 04 lis 2015

Sebek napisał(a)
Klony jesienią to jest to!!!

Archiwalne zdjęcia... w życiu bym nie poznał, że to Twój ogród Zarosłaś nieźle

Ha, ha...teraz obrastam w liście, ale się sypią
Agania 09:01, 04 lis 2015

marzena napisał(a)
jesień kolorowa i piękna, taka , jak powinna być ! klony bardzo piękne, to ile ich masz ? bo chyba mnóstwo !

Marzenko...klonów mam około 30 drzew i drzewek
Agania 09:07, 04 lis 2015

ZbigniewG napisał(a)
Agata kolejny raz napiszę że czekam na taki gąszcz i takie widoki jak u Ciebie
wiem że nie doczekam ale pomarzyć zawsze można
chociaż może jednak bo kolejne klony posadzone więc jest szansa

Ciekawa jestem jakiego wyboru dokonałeś, ale widoków to komu jak komu, ale tobie to ich nie brakuje...piszę tu o górach, a roślinami w ogrodzie też zaskakujesz
Nie wiem co począć z tą sosną nie chcą się gałązki podźwignąć do góry i też nie mam jak za bardzo z drabiną podejść, bo gąszcz...
Agania 09:14, 04 lis 2015

Malgosik napisał(a)
ale pomarańczowiaste ostatnie fotki
wstawiłam zdjęcia u siebie

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4626-ogrod-na-glinie?page=553

Byłam, na spacerku obrazkowym
Moje miskanty szału nie robią w wiekszości całe leżą

Agania 09:25, 04 lis 2015

Gardener27 napisał(a)
Agatko jesień u Ciebie w ogrodzie jest w najlepszym wydaniu Jak tu nie kochać tej pory roku? ... nie da się
Moje serce podbiła imponująca kolekcja klonów palmowych Bajecznie wybarwiają im się liście Liczyłaś kiedyś ile ich posiadasz ?

Wspólne zakupy są cały czas aktualne Z prawdziwą przyjemnością będę Ci towarzyszył Pozdrawiam

W sumie mam 27 okazów łącznie, palmowych jest około 10 szt..a nawet więcej
Perspektywa wspólnych zakupów mi się podoba, czekajmy więc na wiosnę i wystawę na Klimeckiego
Atropurpureum i Disectum w kolorach
Anda 09:35, 04 lis 2015

Piekne kolory u Ciebie. Liscie tez piekne, nawet jak leza na ziemi

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Iggia 09:38, 04 lis 2015

Agania napisał(a)

Atropurpureum i Garnet w kolorach

Jakie piękności cudne
Śliczne kolorki
Kasya 09:48, 04 lis 2015

Byl czas hortensji a teraz jest czas klonów
Kto ich nie ma to teraz żałuje jak ja np...
Nie wiem czym sie różni C. King od C.Sentry...

margaretka3 09:53, 04 lis 2015

Twój ogród spokojnie można nazwać Klonowym Cieszy taka słoneczna jesień w ogrodzie, gdzie tyle kolorów!
Agania 09:56, 04 lis 2015

Dorota123 napisał(a)
U Ciebie jesień zawsze wygląda kolorowo, a klony masz przepiękne.

Dziękuję Dorotko
Dominika11 napisał(a)
Aganiu z rozpiski wynika, że masz klona Crimson Queen, możesz pokazac fotke ??? jak długo go już masz u siebie ??? Ja mam pierwszy rok i mam pytanko - okrywać go czy nie okrywać ???

Mój Crimson Sentry to już 10 latek, kupiony nisko szczepiony u mnie rośnie jak drzewo kolumnowe, możesz okryć, ja w pierwszym roku wszystkie okrywałam

fotka

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ja szukam Esk Sunset od lata i nigdzie w szkółkach nie ma Chcę go posadzić za uschniętego. Buziole

Gosia na pewno znajdziesz, jak kupowałam jak tylko znalazłam i w miarę tanio musiało być, bo w portfelu zawsze przeciągi
Margarete napisał(a)
Przybiegłam na festiwal klonów i...są jeden ładniejszy od drugiego...jak w naszym podłódzkim arboretum w Rogowie....też ich są duże ilości i wielkie egzemplarze, byłaś Agatko?
Twoje sa cudne w odcieniach bordo, czerwini i miedzi....i do tego zieleń iglaków i trawy...miodzio

W Rogowie jeszcze nie byłam...dzięki za zaproszenie, może kiedyś...?
Festiwal klonów pomału się już kończy i sypią się już liście
a teraz sprawdzam stan i wysokość moich młodych serbów...już prawie sięgają mi do cycków, raczej tylko ten pierwszy

Kasiu jest ciepło, okres do sadzenia jak najlepszy, ale musisz sie pospieszyć