A z okazji dzisiejszego dnia najserdeczniejsze życzenia wszystkim Mamom - bo mamy tu ich wiele
A ten bukiet dziś wręczyłem mojej - więc jest także dla Was
Dziękuję, mój syn na wyjeździe zapomniał o matce;(
A z okazji dzisiejszego dnia najserdeczniejsze życzenia wszystkim Mamom - bo mamy tu ich wiele
Zbrodnia!!!!
A przypomniałaś mu?
Nie przypomniałam, bardziej myślał jakie piwo wypić w pubie londyńskim Sama zapomniałam
A co z tym zakończeniem kostką?
Będą upały, podlewaj trawę żeby wzeszła (wiem, że będziesz podlewał) a moja trawa wyrosła ponad miarę, choć skosiłam przed wyjazdem.
A co z tym zakończeniem kostką?
Będą upały, podlewaj trawę żeby wzeszła (wiem, że będziesz podlewał) a moja trawa wyrosła ponad miarę, choć skosiłam przed wyjazdem.
Kostki jeszcze nie mam - tak jak żwiru. No za chwilę pojadę do kamieniołomu będę sobie łupać.
Kiedyś tam podjedziemy po tą kostkę. Niewiele jej potrzeba.
Trawnik ma mokro, bo od piątku padało aż do dziś, więc powinno być OK. Nawet burza go nie wypłukała.
Mój trawnik przy gazonach dorósł do połowy, czyli na około 15 cm - jutro go skoszę, bo mokrego nie dałem rady.
Mokry jak musisz kosisz na dwa razy. Najpierw na najwyższy stopień, potem obniżasz i kosz często opróżniasz i nieco węższe paski, żeby kosiarka miała lżej wciągać Ma się to doświadczenie w koszeniu nawet w czasie deszczu