Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

an_tre 22:12, 10 cze 2011

Sebek napisał(a)

Dużo dzieje się u ciebie strasznyś pracuś

No trochę. Przed chwilą skończyłem myć okna i firany wieszać - temu takim zmęczony. Ogród to tylko powera mi daje

...może trochę przystopuj bo się wypalisz życie długie ale masz rację ogród daje powera nie tylko tobie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Sebek 22:14, 10 cze 2011

e tam, e tam - oj tam, oj tam
Dziś nawet zdążyłem się na chwilę pohuśtać
an_tre 22:17, 10 cze 2011

Sebek napisał(a)

oj tam...oj tam...ściemniasz
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Sebek 22:19, 10 cze 2011

an_tre napisał(a)

oj tam...oj tam...ściemniasz

A może to było wczoraj ???
KasiaWB 22:20, 10 cze 2011

Sebek, noooo bardzo ładny ten trawniczek coś TY mu dał, że tak szybko wyrósł?! podaj mi receptę pomysł z wymianą kosteczek genialny prawda?
Sebek 22:23, 10 cze 2011

Kasiu - to moja słodka tajemnica

A nie wiem o które kostki chodzi? Te na obrzeżach czy te ścieżki. One w sumie były koniecznością, bo wydeptywane było....
KasiaWB 22:34, 10 cze 2011

Sebek napisał(a)
Kasiu - to moja słodka tajemnica

A nie wiem o które kostki chodzi? Te na obrzeżach czy te ścieżki. One w sumie były koniecznością, bo wydeptywane było....

chodziło mi o tą wymianę przy ciurkadełku, napisałeś, że zgniło. Między nami mówiąc, już kilka razy zastosowałam patent Danusi z kosteczką trawy (wycinaną w innym miejscu i przenoszoną w inne miejsce)
Sebek 22:39, 10 cze 2011

Jak robiłem właśnie te ścieżki to zostały mi skrawki - teraz tam gdzie łyso było teraz jest zieloniutko
Ale pomysł jest przedni. Efekt jak po trawniku z rolki
bogumila 23:12, 10 cze 2011

Mnie zawsze zachwycają kwiaty -lubię zbliżenia,czasami zaskakują nas skrywanym pięknem.
Sebek 12:04, 11 cze 2011

I znów potrzebuję pomocy.

Otóż dziś natchnęło mnie aby przegrabić mój trawnik koło ciurkadełka i jestem załamany. Po pierwsze uzbierało się pod trawą tyle ściółki że głowa mała. Po wygrabieniu trawnik wygląda jak na przedwiośniu.... - dosłownie
No i oczywiście najtańszy nawóz okazał się kompletną klapą. Nie działał w ogóle. Zostało mi go chyba z 6 kg - i wysypałem go właśnie na ten kawałek. Także ostrzegam wszystkich - nie kupujcie taniochy, bo będzie jeszcze gorzej niż było. Tak jak u mnie
W poniedziałek pojadę do ogrodniczego kupić porządny nawóz. I teraz mam prośbę - jaki wybrać.
Regeneracyjny, hydrocomplex a może jeszcze inny?