Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

Sebek 17:50, 01 sie 2011

Elu - w międzyczasie nazbierałem
Joanka 18:59, 01 sie 2011

Witaj Sebku powrócony

Niestety wszystko co dobre, szybko się kończy. Zdjęcia zrobiłeś przepiękne, głodna jestem dalszych, ponieważ uwielbiam takie klimaty (może trzeba jakiś wątek pt. podróże, lub odwiedzone miejsca założyć?, jestem jak najbardziej za!)

Pogoda ma się poprawić, u nas dziś cały dzień słońce świeciło i było bardzo ciepło. W następnych dniach ma być tylko lepiej

Żurawki przy ciurkadełku pięknie się rozrosły, zresztą widzę wszędzie u Ciebie bujną zieleń i soczyste kolory. Babcia zdała egzamin
Sebek 19:12, 01 sie 2011

Joanka napisał(a)
Witaj Sebku powrócony

Niestety wszystko co dobre, szybko się kończy. Zdjęcia zrobiłeś przepiękne, głodna jestem dalszych, ponieważ uwielbiam takie klimaty (może trzeba jakiś wątek pt. podróże, lub odwiedzone miejsca założyć?, jestem jak najbardziej za!)

Pogoda ma się poprawić, u nas dziś cały dzień słońce świeciło i było bardzo ciepło. W następnych dniach ma być tylko lepiej

Żurawki przy ciurkadełku pięknie się rozrosły, zresztą widzę wszędzie u Ciebie bujną zieleń i soczyste kolory. Babcia zdała egzamin

Joasiu - będę dodawać zdjęcia po troszku - bo wiele jest podobnych do siebie.
Klimat włoski także mi służył - jest czym oddychać. Jak byłem w Chorwacji lub na Węgrzech to powietrze było ciężkie, tutaj czułem się dobrze.
Mam nadzieję, że u mnie jutro pojawi się słońce, bo na razie znów się rozpadało.
Joanka 19:23, 01 sie 2011

Dla mnie klimat śródziemnomorski jest doskonały. Świetnie się tam czuję, chociaż jestem astmatykiem
olga_szopa 19:40, 01 sie 2011

Sebek wróciłeś jak wrażenia ?
Neska 19:46, 01 sie 2011

Martek napisał(a)

Ja byłam właśnie na wycieczce 10 dni objazdowo po Włoszech. Najdalej dotarliśmy na Capri. Piękne wspomnienia.

Na te ślimaki to tak jak Hania pisała żaby dobre. U mnie są i małe żabki i duże ropuchy, a ślimaków nie widzę zbyt dużo.

Wiesz co ja chyba pofatyguję się pokażę moje ślimaki i powiesz mi ile taka żabka jest w stanie ich zjeść .Myślę ,że jeden taki tłuścioch to żabie na tydzień starcza ...?))))))))))))))))

Biolog to ze mnie żaden więc Ci nie powiem. Fakt jest taki że żaby mam a ślimaków nie.
Sebek 20:06, 01 sie 2011

olga_szopa napisał(a)
Sebek wróciłeś jak wrażenia ?

Super
Michael 20:51, 01 sie 2011

Sebku powiem tak pojechałem do LM w poszukiwaniu ogrodzenia od sąsiada... ale polazłem też na dział ogrodniczy i zonk... nic specjalnego nie było tylko trawy przykuły moją uwagę...
ceny traw wachały się od 21.49,- do 59,99,- więc różnie ... iglaki jakieś rachityczne więc nawet nie było na czym oka zawiesić ...
Ale nie wiem jak u Was m LM
Sebek 20:55, 01 sie 2011

A tam jak będę i tak zajadę
Michael 20:59, 01 sie 2011

a gdzie i po co ..? coś konkretnego masz na myśli ...