Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

Sebek 15:51, 16 paź 2011

Joanka napisał(a)

ana_art 17:39, 16 paź 2011

Sebek moje begonie też do wykopania, kany bidne, już nie kwitły ale liście miały ładne. Póki co różom jeszcze nic się nie stało, nawet petunia przed drzwiami przetrwała .
barbara_kraj... 17:41, 16 paź 2011

Bądź co bądź poranne zdjęcia swój urok miały
Sebek 19:01, 16 paź 2011

barbara_krajewska napisał(a)
Bądź co bądź poranne zdjęcia swój urok miały

No właśnie

A jutro czeka mnie robótka - ale nie mam aż tak dużo
Sebek 19:01, 16 paź 2011

ana_art napisał(a)
Sebek moje begonie też do wykopania, kany bidne, już nie kwitły ale liście miały ładne. Póki co różom jeszcze nic się nie stało, nawet petunia przed drzwiami przetrwała .

Róże chyba mają to do siebie, że przeżywają mrozy - moje nawet nie klapnęły
Atanka 20:54, 16 paź 2011

Polski klimat to zupełnie inna bajka, niż ta moja obecna szkocka Lato mieliście gorące - i nie narzekać mi tu. ale i wraz z jesienią przyszły wszelkie jej atrybuty. u mnie pewnie długo nie będzie mrozu, nawet zimą nie zakrywam hortensji, kordyliny schowam bo w pojemniku. ale o gorącym słonecznym lecie mogę jedynie pomarzyć, powzdychać i tyle mojego
Sebek 21:08, 16 paź 2011

Atanka napisał(a)
Polski klimat to zupełnie inna bajka, niż ta moja obecna szkocka Lato mieliście gorące - i nie narzekać mi tu. ale i wraz z jesienią przyszły wszelkie jej atrybuty. u mnie pewnie długo nie będzie mrozu, nawet zimą nie zakrywam hortensji, kordyliny schowam bo w pojemniku. ale o gorącym słonecznym lecie mogę jedynie pomarzyć, powzdychać i tyle mojego

Ciepłe lato mówisz - sierpień i wrzesień rzeczywiście były nawet nawet, ale lipiec był okropny - caly czas padało....

Ja lubię ciepełko, ale na pewno zazdroszczę Ci bliskości ogrodów angielskich
ell 21:29, 16 paź 2011

Te Twoje zdjęcia oszronione są świetne. U mnie też rano wszystko było oszronione, ale z lóżeczka mi się nie chciało wychodzić, a jak już wstałam to słoneczko wszystko stopiło
Sebek 21:32, 16 paź 2011

Atanka 21:35, 16 paź 2011

byłam kilka dni w kraju, właśnie w lipcu ( koło Olsztyna) i wygrzałam się za całe lato.

prawdą jest, że można tu poobcować z wieloma roślinami, których w Polsce nie miałam okazji nawet oglądać. człowiek się cieszy z tego co ma cieszę się hortensjami, które w ogrodzie mojej mamy nawet przykryte podmarzają, zwłaszcza wiosną. róż nie kopczykuję. i tak dalej