Oj, widzę że znowu się postarzałeś o 100 stron . Może to i za wcześnie, ale już teraz gratuluję. Później mogę ciebie nie odnaleźć w gęstwinie ogrodowych ścieżek, nie mówiąc o czasie
Dodaję biały ogrodowy zakątek
A tych ścieżek jak to ładnie nazwałaś rzeczywiście przybywa coraz więcej, nie sposób ogarnąć za jeden wieczór całego forum, bo co dzień nowe wątki, osoby - mi się już nie udaje. Ale to dobrze
Ja jestem sporo do tyłu i już nawet nie próbuję nadrabiać. Wypatrzyłam u ciebie ładny dereń o czerwonych gałązkach. To Sibirica?
Co do nowych wątków, to sporo mnie zaciekawiło.
Sebek pęcherznice musisz ostro ciąć skoro chcesz je utrzymać na poziomie bukszpanów . roczne przyrosty to ok. 60 cm .. a mnie się ta żarówa podoba , ja nią rozjaśniłam cienisty dół ogrodu . w tym roku powinien być już jakiś efekt
Chciałbym, żeby to bukszpany osiągnęły poziom pęcherznic
Nawet nie wiem czy ich nie przesadzić i nie nasadzić tam jakichś krzewów, które rosną dość szybko, a te bukszpany dać do obwódki - dwa są jakby pienne i może by zakończyć żywopłocik przy chodniku takimi kulkami wyniesionymi do góry. Eeeee - to jest pomysł
No to chyba tak zrobię
I chyba zasadzę w miejsce dwóch magnolie, a w miejsce pozostałych może wierzbę mandżurską???
Mam badyle (tylko suche z odzysku) - może wypuszczą jak to w tym przysłowiu