Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim magicznym ogrodzie wszystko...

W moim magicznym ogrodzie wszystko...

ANIA 18:50, 20 mar 2014

Hurrra mam wiosnę w ogrodzie:

Czyż wiosna nie jest piękna?
ANIA 18:55, 20 mar 2014

Ciemierniki w pełni rozkwitnięte:

Sasanka budzi się do życia:
malgorzata_s... 18:59, 20 mar 2014

Hura Myślę że już wszyscy mają, dzisiaj pierwszy dzień wiosny Pozdrowienia wiosenne zostawiam
ANIA 19:07, 20 mar 2014

witaj Gosia. Faktycznie piękna pogoda przywitała dziś wiosnę.
Po pracy zrobiłam obchód ogrodu i zobaczyłam rozkwitnięte zawilce - zrobiły mi niespodziankę na pierwszy dzień wiosny. A mąż też kolejną: zdjął chochoły z krzewów, róz, rododendronów, magnolii, hibiskusa, judaszowca, hortensji. Naprawdę piękny dziś dzień
malgorzata_s... 19:10, 20 mar 2014

ANIA napisał(a)
witaj Gosia. Faktycznie piękna pogoda przywitała dziś wiosnę.
Po pracy zrobiłam obchód ogrodu i zobaczyłam rozkwitnięte zawilce - zrobiły mi niespodziankę na pierwszy dzień wiosny. A mąż też kolejną: zdjął chochoły z krzewów, róz, rododendronów, magnolii, hibiskusa, judaszowca, hortensji. Naprawdę piękny dziś dzień

Oj piękny. Emusie kochani
ANIA 19:51, 20 mar 2014

Az chce sie pracować przy rabatach.
Anita1978 19:54, 20 mar 2014

Faktycznie u Ciebie w ogrodzie prawdziwy pierwszy dzień wiosny
ANIA 22:36, 20 mar 2014

Anita - czyli sezon ogrodniczy uznajemy za otwarty.
ANIA 20:44, 22 mar 2014

Owocny dzień za nami. Nadrobiłam zaległości z jesieni z sadzeniem cebul. Przesadziłam zawilce w docelowe miejsce. Wyrównałam trawnik pod wygodne koszenie i wsadziłam w pozostały po nim, wąski jęzor fiołki - niech rozrastają się! Wsadziłam w doniczki stokrotki. Mąż odsłonił z kopczyków winogrono. Wsadził 6 iglaków: 3 cyprysiki, 2 tuje i jeszce jedną do kolekjcji koreankę. Na tym zakończyliśmy nasadzenie iglaków wzdłuż płotów. Kolejny piękny dzień za nami.
malgorzata_s... 20:48, 22 mar 2014

ANIA napisał(a)
Owocny dzień za nami. Nadrobiłam zaległości z jesieni z sadzeniem cebul. Przesadziłam zawilce w docelowe miejsce. Wyrównałam trawnik pod wygodne koszenie i wsadziłam w pozostały po nim, wąski jęzor fiołki - niech rozrastają się! Wsadziłam w doniczki stokrotki. Mąż odsłonił z kopczyków winogrono. Wsadził 6 iglaków: 3 cyprysiki, 2 tuje i jeszce jedną do kolekjcji koreankę. Na tym zakończyliśmy nasadzenie iglaków wzdłuż płotów. Kolejny piękny dzień za nami.

Dzisiaj szaleństwo ogrodowe w każdym wątku Czyż wiosna nie jest boska?? Buziaki zostawiam