Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

aga_szsz 21:22, 22 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)

Ja nawet nie wychodziłam.. ale zaraz wyjrzę.. zapytać sie sąsiada czy che moje wycięte gałęzie na opal

To może i moje zechce, bo leżą od jesieni po wykarczowaniu świerków. Dorzucę jeszcze choinkę świąteczną...gratis!
elzbieta_g 21:23, 22 lut 2014

aga_szsz napisał(a)

to prawie jak ja, 3 razy podchody robiłam, i sprawdzałam, czy przestało lać, ale w końcu sobie darowałam.
Jak na złość!
Sobota wolna i leje, jak do pracy to słońce!

chyba pogoda nas chroni przed zrobieniem głupot w ogrodzie w końcu to luty a my zachowujemy się jakby co najmiej był marzec
aga_szsz 21:23, 22 lut 2014

Alisonek napisał(a)
A ja cały dzień pogodę miałam, ślicznie grzało słoneczko i nawet Franio powózkował się trochę

Nie denerwuj kobieto!
elzbieta_g 21:25, 22 lut 2014

Alisonek napisał(a)
A ja cały dzień pogodę miałam, ślicznie grzało słoneczko i nawet Franio powózkował się trochę

no następna z tym słońcem mnie drażni takiego kilera chciałam sobie zrobić dziś w ogrodzie a tu totalna porażka
aga_szsz 21:26, 22 lut 2014

elzbieta_g napisał(a)

chyba pogoda nas chroni przed zrobieniem głupot w ogrodzie w końcu to luty a my zachowujemy się jakby co najmiej był marzec

Ha, też o tym pomyślałam!
Coś mi się wierzyć nie chce, że zima na dobre odpuściła, a na pewno nie u nas, w tamtym roku na Wielkanoc spadł śnieg!
Nie ma co panikować
elzbieta_g 21:27, 22 lut 2014

aga_szsz napisał(a)

To może i moje zechce, bo leżą od jesieni po wykarczowaniu świerków. Dorzucę jeszcze choinkę świąteczną...gratis!

u mnie 2 sterty gałęzi leżą i nie mam co z tym zrobić, chyba spalimy przy bezwietrznej pogodzie
Alisonek 21:31, 22 lut 2014

elzbieta_g napisał(a)

u mnie 2 sterty gałęzi leżą i nie mam co z tym zrobić, chyba spalimy przy bezwietrznej pogodzie

jak to co organizowac spotkanie z ogniskiem
elzbieta_g 21:33, 22 lut 2014

Alisonek napisał(a)

jak to co organizowac spotkanie z ogniskiem

nawet nie wiesz jak tęsknie za ogniskami...z dzieciństwa teraz to nie to samo
kasiek 19:33, 23 lut 2014

Oj widze że pogoda nie dopisała w sobotę, u mnie lało w nocy i skonczyło ok 10a potem było brzydko ale nie padało.
zresztą, ja taki narwaniec jestem że i w deszczu potrafiłam kopać, byle tylko cos ruszyc - ale to było w lecie bo na wiosne to kiszka, mozna utonać po pas w błocie
Nie przejmuj się jeszcze tyle sobót przed nami
aga_szsz 19:51, 23 lut 2014

Elu, ja dziś działam w ogrodzie
Nie mogłam się powstrzymać i pozdejmowałam stroisze z niektórych roślinek, pościnałam trawy i rozpaliłam pierwsze w tym sezonie ognisko,
co prawda paliło się ono może ze 2 min, bo było ze ściętych traw, ale było