Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

aga_szsz 16:58, 25 lut 2014

No i jak maleństwa? Trochę lepiej?
elzbieta_g 17:47, 25 lut 2014

aga_szsz napisał(a)
No i jak maleństwa? Trochę lepiej?

lepiej dzięki dziś już troszkę nagrandziłam w ogrodzie , rozłożyłam na czynniki pierwsze oczko bo gdzieś dziurka i woda ucieka
kasiek 19:24, 25 lut 2014

U mnie tez dzieciaki były chore, taki czas...
Ale za chwile będzie cieplej i ładniej i wesoło będą hasać po trawie!
elzbieta_g 19:29, 25 lut 2014

kasiek napisał(a)
U mnie tez dzieciaki były chore, taki czas...
Ale za chwile będzie cieplej i ładniej i wesoło będą hasać po trawie!
zawsze luty-marzec przechodzimy choroby...norma już a za zieloną trawką to ja też tęsknię, na razie taka beznadziejna, że aż przykro na nią patrzeć
zawitka 18:12, 26 lut 2014

Zdrówka zyczę Rrodzince
agata19762 18:36, 26 lut 2014

Ela jak tam z wiosną u Ciebie ???
kasiek 19:01, 26 lut 2014

No trawa wygląda jak gotowany szpinak - paskudnie, ale cóż poradzić. A jak z tym murkiem co eMuś robił?
elzbieta_g 19:10, 26 lut 2014

zawitka dzięki , już co dzień to lepiej

Agatakwitnąć nie kwitnie nic ale to i dobrze cebulowe mają jeszcze czas ja rozwaliłam stare oczko i dumam czym je wyłożyć by zaraz nie było dziurawe

kasiek prace eMuśka powoli bo codziennie po pracy ma tylko godzinę na roboty bo potem już ciemno, dziś zrobił zbrojenie
WilczaGora 21:43, 26 lut 2014

Elu,
jesteśmy na forum ogrodniczym gdzie mamy masę ogrodniczek z tych części kraju, gdzie w tym roku bardzo ciepło...u mnie krokusy to dopiero próbują z ziemi się wydostać
w ogrodzie jeszcze palcem nie tknęłam, bo bardzo zimno...nie zamierzam z zapaleniem płuc skończyć...
mamy po kilka stopni ponad 0 a nocą ciągle przymrozki
a tak na marginesie to chyba jeszcze nigdy nie pracowałam w lutym w ogrodzie (choć szalona jestem na maxa) bojam się zawsze, że zimno jeszcze i w marcu nadejdzie....
luty = zima
i tego się trzymam

no stress, no panic
macham Wilczą łapą
Ania74 08:23, 27 lut 2014

WilczaGora napisał(a)
Elu,
jesteśmy na forum ogrodniczym gdzie mamy masę ogrodniczek z tych części kraju, gdzie w tym roku bardzo ciepło...u mnie krokusy to dopiero próbują z ziemi się wydostać
w ogrodzie jeszcze palcem nie tknęłam, bo bardzo zimno...nie zamierzam z zapaleniem płuc skończyć...
mamy po kilka stopni ponad 0 a nocą ciągle przymrozki
a tak na marginesie to chyba jeszcze nigdy nie pracowałam w lutym w ogrodzie (choć szalona jestem na maxa) bojam się zawsze, że zimno jeszcze i w marcu nadejdzie....
luty = zima
i tego się trzymam

no stress, no panic
macham Wilczą łapą

podpisuję się pod tym... u mnie też zima jeszcze, śnieg jeszcze płatami leży, dzieciaki chorują, więc po pracy ogródek tylko z okna oglądam... czekam na ciepło...
Czytam Elu, że Twoje dzieciaki też chore... zdrówka życzę i ciepełka za oknem