Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

Katkak 09:14, 17 lip 2014

Eluś, ale się omachałaś Bidulko . No ale kawał dobrej roboty odwaliłaś . Zdjęcia cudne . Strasznie podobają mi się te limki na żwirowej rabacie, taki pozorny nieład (w sensie, że nie od linijki), a wszystko super przepięknie wygląda. Moim zdaniem rozplenica fajnie będzie wyglądać. Tylko są różne odmiany, wyższe i niższe (to błysnęłam ), także zastanów się jakie chcesz (chyba wyższe, nie?) i zwracaj uwagę przy kupowaniu, żeby dobre wybrać . Mnie też podoba się proso różgowate, wygoogluj sobie . Buziaki tytanie pracy . Mała, ale byk .
iwonaal 09:39, 17 lip 2014

Eluniu ale działasz.
Ania74 10:06, 17 lip 2014

Ale hektar darni zdarłaś! Łączę się w bólu Za to jak pięknie będzie.
Czekam na rezultaty i kibicuję
A może ty mi podpowiesz co posadzić na mojej nowej rabacie, żeby było pięknie i całorocznie i nadal wiejsko i sielsko.
Hogata 10:07, 17 lip 2014

elzbieta_g napisał(a)
na pewno limki, trawki... ale nie wiem kompletnie jakie, i nie wiem co z tymi tawułami z przodu
M sobie zastrzegł, żebym mu całej wędzarni nie zasłoniła pozwoliła coś niskiego posadzić a i kamieni nie ma kto ani czym usunąć

Tawuły zawsze możesz posadzić, bo cię nic nie kosztują, jak sama rozmnażasz , a jak coś wymyślisz innego to nie będzie żal przesadzić , wywalić albo komuś oddać ...

Masz spory trójkąt to posadzenia, a jak nie ma czym to się trzeba jakoś ratować
elzbieta_g 10:23, 17 lip 2014

agam napisał(a)
No tak jak limki to muszą być trawy . Do limek gracki, ale one 160cm będą miały jak podrosną. U kogoś widziałam rozplenice, chyba u Sylwi, bardzo dobre zestawienie. W nogi limek moga być tawuły.
To tył wędzarni?

to tył wędzarni i chodzi by to niby okno nie było zasłonione
a limki z rozplenicami mam i ja tylko limki małe a rozplenice dzielone wiosną nie mogą się rozbujać
elzbieta_g 10:25, 17 lip 2014

Katkak napisał(a)
Eluś, ale się omachałaś Bidulko . No ale kawał dobrej roboty odwaliłaś . Zdjęcia cudne . Strasznie podobają mi się te limki na żwirowej rabacie, taki pozorny nieład (w sensie, że nie od linijki), a wszystko super przepięknie wygląda. Moim zdaniem rozplenica fajnie będzie wyglądać. Tylko są różne odmiany, wyższe i niższe (to błysnęłam ), także zastanów się jakie chcesz (chyba wyższe, nie?) i zwracaj uwagę przy kupowaniu, żeby dobre wybrać . Mnie też podoba się proso różgowate, wygoogluj sobie . Buziaki tytanie pracy . Mała, ale byk .

najcięższa robota odwalona choć przy planowaniu też się pocę mi się wszystko podoba i dlatego nie mogę się zdecydować
Agania 10:26, 17 lip 2014

Pięknie Elu, super ci wyszła ta łezka z dwukolorowym żwirkiem

zakątek z oczkiem też uroczy, jak ty pójdziesz w tan z łopatą, to prawdziwy szlagier, od razu przebowo sie robi w twoim ogrodzie, gratuluję

U mnie chyba tez już po ulewach
elzbieta_g 10:26, 17 lip 2014

iwonaal napisał(a)
Eluniu ale działasz.

no ale u ciebie też się dzieje
elzbieta_g 10:27, 17 lip 2014

Ania74 napisał(a)
Ale hektar darni zdarłaś! Łączę się w bólu Za to jak pięknie będzie.
Czekam na rezultaty i kibicuję
A może ty mi podpowiesz co posadzić na mojej nowej rabacie, żeby było pięknie i całorocznie i nadal wiejsko i sielsko.

oj bolało to i owo zaraz kuknę co u ciebie ale widzisz jaka ja mądra w planowaniu
elzbieta_g 10:30, 17 lip 2014

Hogata napisał(a)

Tawuły zawsze możesz posadzić, bo cię nic nie kosztują, jak sama rozmnażasz , a jak coś wymyślisz innego to nie będzie żal przesadzić , wywalić albo komuś oddać ...

Masz spory trójkąt to posadzenia, a jak nie ma czym to się trzeba jakoś ratować

trójkąt w sumie tylko tak duży wygląda to mi dałaś do myślenia z tymi tawułami, wszystkie większe posadzone zostały kurdupelki