Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

agam 12:44, 30 lip 2014

Ale ładnie to wymyśliłaś, śliczny kolor żurawek. Jakie to?
elzbieta_g 12:44, 30 lip 2014

agam napisał(a)
Ale ładnie to wymyśliłaś, śliczny kolor żurawek. Jakie to?

żurawka Rio
Katkak 13:27, 30 lip 2014

No Kochana, widzę, że nie próżnujesz .
Hogata 13:55, 30 lip 2014

elzbieta_g napisał(a)
[b]
a teraz w temacie już ogrodowym deptam cały czas ...jak nie pada i wejść się da...w tym moim trójkącie nieszczęsnym, część kupiłam nowych roślinek a część przesadziłam z innej części ogrodu i ...stanęłam bo nie wiem co dalej dziś babram się w błocie i zakładam pseudo-ekobordy
3 szt ice dance jeszcze w doniczkach bo nie wiem gdzie i z czym je posadzić

Zrób kilka ujęć tego trójkąta, bo nie mogę załapać jak on do końca wygląda.
Jakiś teraz większy się zrobił, czy mi się wydaje?
Tusiala 11:56, 31 lip 2014

Ładnie wykombinowałaś z tym trójkątem. Już mi się podoba a będziesz sypała tam korę czy żwirek?
elzbieta_g 14:39, 31 lip 2014

Kasia o próżnowaniu nie ma mowy, ostatnio nie wiem w co ręce włożyć, a na samą myśl, że we wrześniu wracam do pracy to mi się płakać chce...jak ja to wszystko ogarnę

Agataa ja też nie mogę do końca załapać jak on ma w ogóle wyglądać taka ze mnie projektantka jak z koziej.....
może takie porównanie coś ci pomoże

Marta planuję korę i w końcu rabatę bez szmaty

moja jedynaczka

jako jedyna na razie z dzielonej rozplenicy ma pędzelki

malgorzata_s... 14:44, 31 lip 2014

Ela ja nie wiem czemu ty taka krytyczna wobec siebie jesteś Całkiem ładnie zaplanowana rabata i cudny ogród Uwierz wreszcie żeś zdolna Buziaczki
elzbieta_g 14:52, 31 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ela ja nie wiem czemu ty taka krytyczna wobec siebie jesteś Całkiem ładnie zaplanowana rabata i cudny ogród Uwierz wreszcie żeś zdolna Buziaczki

bo mnie rozpacz bierze, roślin nakupiłam ale co z tego jak nie wiem gdzie je wsadzić, w końcu posadzę jak dawniej w totalny mix a przynajmniej jedną na wjeździe chciałam trochę ułożoną to przez tą pogodę depresja mnie dopada znów nadciąga burza
buziaki
elzbieta_g 14:57, 31 lip 2014

no i już pucuje , że światu nie widać
15:24, 31 lip 2014
Ela Ty się nie martw,że mix będziesz miała Ja z tych co to lubią miksy Jak ja zakładałam swój ogród to wtedy nie było mowy o sadzeniu grupami...nawet nie wiedziałam,że tak ma być,więc mixik u mnie jest i ja go lubię.Ale przy porządkowaniu rabat też mam taką zagwozdkę jak Ty
Latam z doniczkami w tę i z powrotem a jak już dolecę do końca ogrodzenia to dawaj na nowo przelotka od nowa Do spojrzeń przechodniów już się przyzwyczaiłam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies