Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

15:25, 31 lip 2014
Ale Was te deszcze nawiedzają
elzbieta_g 17:05, 31 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Ela Ty się nie martw,że mix będziesz miała Ja z tych co to lubią miksy Jak ja zakładałam swój ogród to wtedy nie było mowy o sadzeniu grupami...nawet nie wiedziałam,że tak ma być,więc mixik u mnie jest i ja go lubię.Ale przy porządkowaniu rabat też mam taką zagwozdkę jak Ty
Latam z doniczkami w tę i z powrotem a jak już dolecę do końca ogrodzenia to dawaj na nowo przelotka od nowa Do spojrzeń przechodniów już się przyzwyczaiłam

właśnie taki miks tworzę już jakieś 10 lat i teraz bym się chciała jakoś ,,unowocześnić'' ale chyba nie dam rady, a z tymi doniczkami to tak samo latam w te i we wte i tak dobre parę dni zanim posadzę
elzbieta_g 17:08, 31 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Ale Was te deszcze nawiedzają

masakra, w tamtym roku o tej porze miałam suszę, i brak wody w studni
18:22, 31 lip 2014
elzbieta_g napisał(a)

właśnie taki miks tworzę już jakieś 10 lat i teraz bym się chciała jakoś ,,unowocześnić'' ale chyba nie dam rady, a z tymi doniczkami to tak samo latam w te i we wte i tak dobre parę dni zanim posadzę

Eluś to Ty i tak szybka jesteś Moje roślinki w doniczkach zadołowane od tamtego roku ( po tych naszych rewoltach na rabatach) potulnie czekają na wsadzenie Na jesień już muszę je ulokować na docelowych miejscach...
iwonaal 19:05, 31 lip 2014

Elu u nas dzisiaj chłodniej ale deszczu zero.
olaw 21:38, 31 lip 2014

lobelia

Elu czy ta lobelia zimuje w gruncie czy jednoroczna roślinka?
olaw 21:43, 31 lip 2014

Podpisuję się po postami wyrażającymi pochwałę Twojej twórczości

Bardzo ładnie się zrobiło

Deszczowo i u mnie dziś było ale delikatnie tylko padało, mimo to nie ma nawet kiedy przeschnąć... ja też się dziś popaplałam w błocie
21:46, 31 lip 2014
olaw napisał(a)

Elu czy ta lobelia zimuje w gruncie czy jednoroczna roślinka?

Właśnie dziś ją oglądałam i jutro jadę kupić.Zimuje,to bylina
elzbieta_g 21:50, 31 lip 2014

Aniulka napisał(a)

Eluś to Ty i tak szybka jesteś Moje roślinki w doniczkach zadołowane od tamtego roku ( po tych naszych rewoltach na rabatach) potulnie czekają na wsadzenie Na jesień już muszę je ulokować na docelowych miejscach...

a gdzie tam szybka , mojego przechowalnika jeszcze nigdy nie pokazywałam a tam mnóstwo roślin
21:58, 31 lip 2014
No to mamy chyba takie same przechowalniki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies