Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilcza Góra

Wilcza Góra

WilczaGora 22:11, 18 paź 2013

Luki napisał(a)

Teraz czuję się bardzo zobowiązany, będę się musiał postarać

nie widzę inaczej
słowo za słowo ...
ja się z liliowców wywiązałam
MarzenaG 08:15, 19 paź 2013

Ewo, bardzo dziękuję za wizytę w moimskromnym zakątku.
Od razu wskoczyłam do Ciebie z rewizytą, wspaniały ogród. To połączenie zimozielonych i kolorowych kwiaów to coś co bym chciała u siebie. Rabata z lilowcami cudowna - ona cały rok taka?same lilowce tam są.
Wszystko mi się podoba, mam wiele roślin ale jakoś nie widacf takich efektów. Może znajdzesz chwile w zimowe dni, żeby mi pomóc wprowadzić jakiś ład w moim niezdecydowanym ogrodku
Pozdrawiam
Jadzia68 10:41, 19 paź 2013

Ewo w poszukiwaniu Waszego ciurkadełka obejrzałam wizytówkę no !!!!!!! zachwyciłam się ogrodem i ciurkadełko własnej roboty piękne
Enya73 10:54, 19 paź 2013

WilczaGora napisał(a)
Anita,
sesja "domowa" na Twoje życzenie

[

No nie mogło być inaczej Moje klimaty Pięknie masz Stół pięknie nakryty Bardzo ciekawie i nowocześnie Kominek jest taki, o jakim marzyłam z wnęką na drewno. Szlachetne połączenie z trawertynem. Ja mam trochę przekombinowany design i chętnie bym zmieniła na coś bardziej prostego. Czeka nas i tak przeróbka, bo chcemy doprowadzić ogrzewanie do 2 pokoi nad salonem, więc będzie okazja na zmiany

Ja generalnie jestem na etapie zmian Po ponad 6 latach powoli żegnam się z beżami i brązami. Potrzebuję koloru, ale tylko w akcentach Na wiosnę zrobię najazd na warszawskie show roomy, bo u nas nie ma takich ładnych dodatków Szukam czegoś co wyrazi moją osobowość i będzie pasowało do mojego domku
Lubisz latać po sklepach wnętrzarskich?

Buziaczki, a na razie lecę do ogrodu, bo liście wzywają
Luki 11:48, 19 paź 2013

Ojjj szacun za cały dom.. spójnie wykończony z dbałością o detale Bardzo Lubie to.
Wnętrza bardzo mi się podobają
WilczaGora 13:10, 19 paź 2013

Enya73 napisał(a)

No nie mogło być inaczej Moje klimaty Pięknie masz Stół pięknie nakryty Bardzo ciekawie i nowocześnie Kominek jest taki, o jakim marzyłam z wnęką na drewno. Szlachetne połączenie z trawertynem. Ja mam trochę przekombinowany design i chętnie bym zmieniła na coś bardziej prostego. Czeka nas i tak przeróbka, bo chcemy doprowadzić ogrzewanie do 2 pokoi nad salonem, więc będzie okazja na zmiany

Ja generalnie jestem na etapie zmian Po ponad 6 latach powoli żegnam się z beżami i brązami. Potrzebuję koloru, ale tylko w akcentach Na wiosnę zrobię najazd na warszawskie show roomy, bo u nas nie ma takich ładnych dodatków Szukam czegoś co wyrazi moją osobowość i będzie pasowało do mojego domku
Lubisz latać po sklepach wnętrzarskich?

Buziaczki, a na razie lecę do ogrodu, bo liście wzywają

zajrzyj jeszcze na poprzednia stronę bo jeszcze jedna zdjeciówke wstawiłam....
Enya73 13:26, 19 paź 2013

Domek faktycznie dosyć podobny do naszego Zaproszenie przyjęte, tylko teraz musimy termin ustalić Lecę dalej do ogrodu, bo u nas słoneczko wyszło i fajnie jest Buziaki
kraania 16:52, 19 paź 2013

WilczaGora napisał(a)

A witam sąsiadkę i miło że zagościłaś w naszych ogrodowiskowych progach
walczymy dziś z kompostem i wpadliśmy do domu tylko na kawkę...

po której stronie masztu rezydujesz ?

pozdrawiam

Witaj Ewo ponownie. Z braku czasu dopiero dzisiaj po całym tygodniu mogę zajrzeć na Ogrodowisko. Idę poczytać co u Ciebie słychać .
WilczaGora 22:34, 19 paź 2013

kraania napisał(a)

Witaj Ewo ponownie. Z braku czasu dopiero dzisiaj po całym tygodniu mogę zajrzeć na Ogrodowisko. Idę poczytać co u Ciebie słychać .

dziękuję za wpadałaś, szczególnie, że to chyba ostatnie tygodnie (dni) na pracę w ogrodzie....
prognozy mówią,ze bedzie jeszcze ładnie ale ja mam jeszcze tyle do zrobienia w ogrodzie ze dziś pracwaliśmy cały dzień i jutro też chyba "zainwestujemy" w ogród..
pozdrawiam z Wilczej

p.s. jak się uda wstawię kilka dzisiejszych fotek
WilczaGora 22:35, 19 paź 2013

Luki napisał(a)
Ojjj szacun za cały dom.. spójnie wykończony z dbałością o detale Bardzo Lubie to.
Wnętrza bardzo mi się podobają

dziękuję Łukasz za pochwały...ale wstawiłam to tylko na "zlecenie" Anity