Ewo, bardzo dziękuję za wizytę w moimskromnym zakątku.
Od razu wskoczyłam do Ciebie z rewizytą, wspaniały ogród. To połączenie zimozielonych i kolorowych kwiaów to coś co bym chciała u siebie. Rabata z lilowcami cudowna - ona cały rok taka?same lilowce tam są.
Wszystko mi się podoba, mam wiele roślin ale jakoś nie widacf takich efektów. Może znajdzesz chwile w zimowe dni, żeby mi pomóc wprowadzić jakiś ład w moim niezdecydowanym ogrodku
Pozdrawiam
No nie mogło być inaczej Moje klimaty Pięknie masz Stół pięknie nakryty Bardzo ciekawie i nowocześnie Kominek jest taki, o jakim marzyłam z wnęką na drewno. Szlachetne połączenie z trawertynem. Ja mam trochę przekombinowany design i chętnie bym zmieniła na coś bardziej prostego. Czeka nas i tak przeróbka, bo chcemy doprowadzić ogrzewanie do 2 pokoi nad salonem, więc będzie okazja na zmiany
Ja generalnie jestem na etapie zmian Po ponad 6 latach powoli żegnam się z beżami i brązami. Potrzebuję koloru, ale tylko w akcentach Na wiosnę zrobię najazd na warszawskie show roomy, bo u nas nie ma takich ładnych dodatków Szukam czegoś co wyrazi moją osobowość i będzie pasowało do mojego domku
Lubisz latać po sklepach wnętrzarskich?
Buziaczki, a na razie lecę do ogrodu, bo liście wzywają
Domek faktycznie dosyć podobny do naszego Zaproszenie przyjęte, tylko teraz musimy termin ustalić Lecę dalej do ogrodu, bo u nas słoneczko wyszło i fajnie jest Buziaki
dziękuję za wpadałaś, szczególnie, że to chyba ostatnie tygodnie (dni) na pracę w ogrodzie....
prognozy mówią,ze bedzie jeszcze ładnie ale ja mam jeszcze tyle do zrobienia w ogrodzie ze dziś pracwaliśmy cały dzień i jutro też chyba "zainwestujemy" w ogród..
pozdrawiam z Wilczej