Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z tatarakiem w tle

Ogród z tatarakiem w tle

Janina 09:43, 28 maj 2015

Super metamorfozy, zrobiło się pięknie. Trzy drzewa przed świerkami to chyba za dużo tym bardziej że masz jeszcze modrzewia. Obwódka może być z host Patriot albo może jakieś trawki lub turzyce. Te różowe tulipany u mnie to Van Eijk.
lena 18:02, 28 maj 2015

Musze zrobic sobie zakaz wstepu do Wilkonskich... poszlam po 1 azalie kupilam 5 i 35 zurawek. To juz lekki nalog sie robi zaczynam byc przerazona. Tym bardziej, ze mam tam jakas kase odlozona na rosliny ale zawsze wydaje ponad program. Niedlugo mi swiatlo wylacza i sie przeprowadze pod namiot za to w jak piekne okolicznosci przyrody
lena 18:04, 28 maj 2015

Bylam tez u Pani od zurawek ale nie miala takich jak chcialam wiec zamowilam u niej hurtowo kostrzewe sina, Pani do mnie mowi: ja to widze, ze Pani sie wciagnela w ten ogrod na calego, ja tez lubie ale Pani to juz naprawde.... glupio mi sie zrobilo
lena 18:05, 28 maj 2015

ale jak tu odpuscic skoro wszystko dookola takie piekne ....
lena 18:08, 28 maj 2015

a no i temat kory musze czasowo odpuscic bo juz nie mam kasy. Kombinuje czy by od Babci nie pozyczyc na kore bo mi zarosnie chwastami zanim uciulam troche pieniazkow ...
lena 18:16, 28 maj 2015

strasznie mi sie podoba ta rabata, co to za drzewko po srodku rosnie?

katarzynkak napisał(a)
Zakwitły irysy w rabacie kolistej.
Dziwne, bo znalazło się parę sztuk w innym kolorze

ewa004 08:17, 29 maj 2015

Jak babcia pożyczy to pożyczaj może podaruje dług
katarzynkak 08:40, 29 maj 2015

rozark napisał(a)
pozdrawiam i życzę udanego planowania

Dzięki Renia a może masz jakiś pomysł?
katarzynkak 08:42, 29 maj 2015

Janina napisał(a)
Super metamorfozy, zrobiło się pięknie. Trzy drzewa przed świerkami to chyba za dużo tym bardziej że masz jeszcze modrzewia. Obwódka może być z host Patriot albo może jakieś trawki lub turzyce. Te różowe tulipany u mnie to Van Eijk.

Dziękuje Janino
Też mam podobne odczucie, że bedzie tam za duzo drzew.
A ja jeszcze chce wsadzić ambrowca w rogu, to juz wogóle busz sie zrobi.

O hostach nie myslałam, ale dziękuje za pomysł. \tylko czy one beda widoczne znad zywopłotu z bukszpanu?

Tulipanki juz zapisuje do listy zakupów jesiennych. Bardzo piekne, takich szukałam.

Dziękuje.
katarzynkak 08:44, 29 maj 2015

lena napisał(a)
Musze zrobic sobie zakaz wstepu do Wilkonskich... poszlam po 1 azalie kupilam 5 i 35 zurawek. To juz lekki nalog sie robi zaczynam byc przerazona. Tym bardziej, ze mam tam jakas kase odlozona na rosliny ale zawsze wydaje ponad program. Niedlugo mi swiatlo wylacza i sie przeprowadze pod namiot za to w jak piekne okolicznosci przyrody

Lena, ale sie usmiałam
Ty to jesteś dopiero Agentka
Mnie przsed takimi szaleństwami zatrzymuje brak nadwyżek gotówkowych i Mężuś, ale też mam tendencję.

Latem namiocik w Twopim ogrodzie to sama radość