Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

bleebla 18:04, 11 kwi 2014

Ale rzeczy już u Ciebie powychodziło.Rozmarzyłam się, mysląc o cieście rabarbarowym i uśmiechnęłam się jak zobaczyłam fiołki. Bardzo je lubię.
Trzymam kciui za wszytkie świerzo posadzone roślinki.
Ivvvona 20:01, 11 kwi 2014

Marta, linki do odcinków Mai z forumowiczami wkleiłam u mnie.
elzbieta_g 22:03, 11 kwi 2014

jak ja bym zamieniła moją glinę na twój piasek. ..może zrobimy podmiankę... pół na pół udanego weekendu , fotek napstrykaj
Tusiala 12:30, 14 kwi 2014

Dziękuję Kasiu aż sama się dziwię, że w tym roku jakoś wszystkiego więcej. Może dlatego, że nic nie przemarzło i nie zostało zjedzone przez żyjątka mieszkające w ziemi? Tak czy inaczej cieszę się, że mroźnej zimy nie było i że wiosna dużo wcześniej przyszła niż zwykle.

Aga – bleebla ciasto rabarbarowe już zjedzone. Było wyśmienite Też życzę sobie aby nowe roślinki się przyjęły i zadomowiły na dobre

Iwona dzięki, w wolnej chwili wszystko obejrzę

Ela chętnie bym poszła na taki układ Foty są ale znów jestem nieczasowa

Ania dzięki tak wyglądają po posadzeniu. Jeden był z listeczkami

kitek81 12:37, 14 kwi 2014

no no, widzę, że będzie szaleństwo cebulowe
magnolia też daję czadu-muszę w przyszłym roku sobie sprezentować, miejsce mam już wybrane
pozdrawiam
Tusiala 12:41, 14 kwi 2014

Weekend znów pracowity ale nie tylko w ogrodzie. W domu trzeba było też ogarnąć okna, firanki, podłogi, szafki. Takie tam świąteczne porządki ale ale…

W ogrodzie dużo kwitnie, sporo się rozwija a jeszcze więcej zielenieje

Facet z płotem to dziad bo obiecał stawiać płot na początku kwietnia a M nie wytrzymał i dziś pojechał do niego. I się okazało, że będzie dopiero po świętach. Jestem zła i niezadowolona

Reszta cisów jeszcze nie przyjechała. Może to i lepiej bo nie wiem, kiedy bym je wsadziła.

W sobotę była śliczna pogoda więc się udało zrobić „ala kulki” z bukszpanów z tych rozczochranych. Przycięłam też żywopłot z tuj mieszanych, gdzie znajdują się wisienki. Wyznaczyłam tam linię rabatową. Pozbyłam się też roślin, które rosły przy szmaragdach. Tak to wygląda:

agam 12:41, 14 kwi 2014

Hej jak minął weekend?
Ja też piach mogę odstąpić . Zrobiłam zdjęcie modrzewia, jest u mnie.
Tusiala 12:43, 14 kwi 2014

Kasiu ona jest jedną z największych radości wiosennych w ogrodzie daj znać jaką wybierzesz

agam 12:47, 14 kwi 2014

Wow, ale równiutkie rabatki. To widzę że poszalałaś ogrodowo i porządkowo .
Stwierdzam że już samo zrobienie ładnych linii rabat dużo daje, wszystko staje się uporządkowane i przyjemniejsze dla oka .
Tusiala 12:47, 14 kwi 2014

Aga zaraz idę do Ciebie Weekend? Jak zwykle za szybko

A tu moje kuleczki, o których M powiedział: jajka świąteczne

Muszę teraz kupić korę i jeszcze trawki

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies