Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni....

Ewa4 16:05, 28 kwi 2014

Też się zalapalam na seansik ogrodowy fajnie Ci to wychodzi.
kasiek 18:51, 28 kwi 2014

Od patyczka te buksiki? Wow dobra jesteś w formowaniu! U mnie lepiej mężowi to wychodzi - twierdzi że ma rękę do krągłości
U mnie magnolka też ściele dywan z płatków

Bardzo ładnie wyglądają te hoty na tle białego żwiru!
paulina_wero... 20:30, 28 kwi 2014

no no no pięknie fajne kuleczki tulipanki i cała reszta
Ivvvona 20:42, 28 kwi 2014

Ale ładne te kuleczki wyprodukowałaś Wszystko pięknie rośnie i kwitnie. Kompostownik też pierwsza klasa
Tusiala 11:48, 29 kwi 2014

Laurowiśnia a ja już robię kompociki non top z rabarberka i placek drożdżowy też już miałam dwa razy Bardzo ale to bardzo go lubię stąd aż trzy duże „kępy” go mam by mi nie zabrakło

Ewa4 dziękuję to taki mini, mini seansik

Kasiu dobrze, że Mąż Ci przycina buksiki bo przynajmniej wszystkiego sama nie musisz robić. Zawsze to duża wyręka.
Cieszę się, że Ci się podobają

Paulina dzięki cudownie po tych deszczach wszystko rośnie a jeszcze cudowniej się pracuje w wilgotnej glebie

Ivvvona mam je już parę lat te buksiki więc pierwszych pokracznych cieć nie widać. A kompostownikowi wczoraj rzuciłam pocięte gałązki forsycji i migdałka na dno

Wczoraj przycięłam przekwitnięta forsycję, migdałka i brązowe listki zakupionych carexów. Ależ one malutkie po przycięciu. Mąż ich nawet nie zauważył

Wsadziłam też trzy miskanty, siedem posadzę dziś.

Pięknie, ciepło, słonecznie. Chce się żyć i pracować w ogrodzie
agam 12:03, 29 kwi 2014

Migdałka cięłaś, dużo? Też muszę to zrobić, niezbyt ładnie po kwitnieniu wygląda
Carexy poczyściłam w niedzielę tak po cichutku żeby nikt nie widział. Evergold całkiem ogołociłam, źle wyglądały po zimie, sadzone na szybkiego zeszłej jesieni. Wydarłam je całkowicie, nasypałam dobrej ziemi, mam nadzieję że ruszą z kopyta

I kompostownik wreszcie przyszedł, kurier dzwonił z pytaniem czy może go za płot wrzucić

Pozdrawiam, u nas pochmurnie, chociaż słoneczko próbuje się przebić.
Tusiala 12:10, 29 kwi 2014

Aga mocno go przycięłam. Tak 15 cm od pieńka. Wszystkie gałązki jak leciało. Wiem, że mu to dobrze robi bo się zagęszcza i lepiej kwitnie w kolejnym sezonie. Zdjęcia nie mam ale zrobię
A w niedzielę to ja robię dużo rzeczy i wiem, że inni to widzą ale akurat to mam w nosie
Zaraz pójdę zobaczyć kompostownik. Mam nadzieję, że już stoi na właściwym miejscu
agam 12:24, 29 kwi 2014

Wolne masz dzisiaj?
Tusiala 12:24, 29 kwi 2014

Nie tylko w czwartek a w piątek znów do pracy.
Ps. szłam zobaczyć Twój kompostownik
Tusiala 12:44, 29 kwi 2014

Fota dla Alisonka, żeby nie musiała duż szukać

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies