Tusiala
13:25, 09 cze 2014

Aga na Ogrodowisku człowiek się uczy i dowiaduje ciekawszych rzeczy niż z niejednej książki. A na dodatek wszystko oparte na zdjęciach i doświadczeniach co jest zdecydowanie bardziej ciekawe i łatwiejsze do przyswojenia jak dla mnie 
Aganiu troszkę mnie przerażał ten obszar pod trawnik, gdy zaczęliśmy go robić. Ale teraz, gdy jest po, jest ok. Czekam z nadzieją na zieleń
Irenko z góry widać, że jest tego sporo ale z dołu jeszcze więcej
Coraz bardziej myślę o tym, by się wstrzymać z budleją. Miałam w weekend ją przesadzać ale się nie wyrobiłam a teraz i tak za gorąco. Jak zobaczę, że jest co dzielić to też ją podzielę bo potrzebuję 9 sztuk a mam cztery. Irenko dzięki za cenną radę w sprawie cięcia bukszpanów. Przytnę je w takim razie ręcznie nożycami.
A cisy ładnie stoją i się zagęszczają. Planuję je jeszcze ciut przyciąć do zupełnie równej linii ale dopiero w lipcu. Myślisz, że to dobry pomysł?
Tess dziękuję Ci serdecznie za miłe słowa
Ten Kordus to jakiś wysyłkowy sklep czy masz go na miejscu u siebie?
Kasiu bardzo ale to bardzo mnie cieszą takie słowa
Mała Mi wstrzymuję akcję budlejową. Poczekam na chłodniejszy czas. Dziękuję za Twoje cenne rady
Margaretka oczywiście, że tak
i jeszcze to:

Aganiu troszkę mnie przerażał ten obszar pod trawnik, gdy zaczęliśmy go robić. Ale teraz, gdy jest po, jest ok. Czekam z nadzieją na zieleń

Irenko z góry widać, że jest tego sporo ale z dołu jeszcze więcej

A cisy ładnie stoją i się zagęszczają. Planuję je jeszcze ciut przyciąć do zupełnie równej linii ale dopiero w lipcu. Myślisz, że to dobry pomysł?
Tess dziękuję Ci serdecznie za miłe słowa

Kasiu bardzo ale to bardzo mnie cieszą takie słowa

Mała Mi wstrzymuję akcję budlejową. Poczekam na chłodniejszy czas. Dziękuję za Twoje cenne rady

Margaretka oczywiście, że tak