Piękne fiolety a ja pomarańcz wkleiłam U mnie mały grad i prawie-2 stopnie a było -3 stopnie także ociepla się pozdrawiam cieplutko Marcia uściskaj synusia
W żadnej całej Polsce!!! U nas zimy nie było, nie ma i nie... Deszcz pada, ciepło, wczoraj +10 !!! Dzisiaj chłodniej, ale jesiennie dalej. Hiacynty mi kwitną!!!
Widzę następną wielbicielkę róż! O, to sobie popatrzę latem
Martusiu u mnie deszcz pada juz 24 godz i paskudny wiatr ,ale mrozu tez nie ma i oby nie było bo rano byłaby straszna jazda .Fiolety to tez moje kolory ogrodowe tylko ogrodowe Od czasu do czasu jakieś zdjęcie pstryknę to i wklejam Wiosna będzie ich sporo .Serdeczności posyłam na synusia uważaj w taką pogodę lepiej dalej nie wychodż
To się cieszę Kasiu bo już myślałam, że wszystkich zmroziło
Rzeczywiście u Ciebie cieplusio bo skoro o tej porze + 10 to żyć nie umierać i cieszyć się kwitnącymi hiacyntami Róże uwielbiam ale marnie u mnie rosną. Dobrze, że chociaż kwitną
Cieszę się Dajanko, że lubisz fioletowo kwitnące kwiecie
Na Synka uważam bo strasznie u nas wczoraj i dzisiaj. Wszystko skute grubą warstwą lodu. Nawet bałam się pójść zrobić zdjęcia bo takie straszne lodowisko wszędzie. Bałam się w ogóle siadać za kierownicą bo nie dość, że słabo widać to jeszcze ślizgawica. Mam nadzieję, że to dziś ostatni taki dzień.