Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 15:26, 19 wrz 2014

Milka napisał(a)

Irenko- tam jest cudnie, a te hortki to powalają. Polecam bardzo, no i do Kasieńki blisko

A spotkanie? - już było - 2 tygodnie temu. Teraz Spotkamy się w Wojsławicach - wprawdzie chwilkę, no ale i to dobre.

Mam nadzieję na inne spotkania również, bo do Wojsławic troszkę ludków przyjedzie. A i Ciebie nie omieszkam usciskać.

malgorzata_s... 20:00, 19 wrz 2014

Jutro jedziemy do Kapiasa z Lukim Rozchodnik i u Ciebie przed hortkami zobaczyłam i ziem zakochałam Irenkowe i Twoje będą na nowej rabacie która powstanie po wyrzuceniu tujek na wiosnę Buziak weekendowy
Kasik 20:37, 19 wrz 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jutro jedziemy do Kapiasa z Lukim Rozchodnik i u Ciebie przed hortkami zobaczyłam i ziem zakochałam Irenkowe i Twoje będą na nowej rabacie która powstanie po wyrzuceniu tujek na wiosnę Buziak weekendowy

Gosiu -robiłam porządek na jednej z rabat i wyciągnęłam dla Ciebie jednego. Myślę, że on jest na tyle duży, że podzielisz go sobie. Dziś u mnie padało po południu i nie mogłam zrobić fotki, ale jutro Ci pokażę.

Buziak
malgorzata_s... 20:46, 19 wrz 2014

Kasik napisał(a)

Gosiu -robiłam porządek na jednej z rabat i wyciągnęłam dla Ciebie jednego. Myślę, że on jest na tyle duży, że podzielisz go sobie. Dziś u mnie padało po południu i nie mogłam zrobić fotki, ale jutro Ci pokażę.

Buziak

Padało? No patrz u mnie dwa dni nie padało, sukces Nawet skosiłam trawnik Buziaki
JulkAd 22:27, 19 wrz 2014

Kasik napisał(a)

Juleńko- możesz posadzić- jak się za bardzo rozpanoszy, to go wyjmiesz.

Buziak

Mówisz?....no to w tygodniu ja pogodę złapię to spróbuję

Buziaki
Kasik 15:34, 20 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Mówisz?....no to w tygodniu ja pogodę złapię to spróbuję

Buziaki

łap pogodę Ja też muszę łapać, bo 500 cebul do posadzenia. Nigdy nie miałam tylu, oby pięknie zakwitły. :

Buziak
JulkAd 15:35, 20 wrz 2014

Kasiu napisz mi kiedy wiadomo jaki jest termin targów na 2015 rok?( ja wiem, że marudzę z tymi targami, ale się mocno na nie nastawiłam) ....tzn. skąd wiesz o terminie, bo ja się dzisiaj dowiedziałam, że w maju mi się wesele szykuje i mam nadzieję, że nie trafię akurat w targi....

Buziaki zostawiam
JulkAd 15:37, 20 wrz 2014

Kasik napisał(a)

łap pogodę Ja też muszę łapać, bo 500 cebul do posadzenia. Nigdy nie miałam tylu, oby pięknie zakwitły. :

Buziak

Już chcesz sadzić cebule?...ja chyba poczekam chociaż do końca października....tylko, że ja mam zdecydowanie mniej
Kasik 15:38, 20 wrz 2014

Kilka kwiateczków.

Kasik 15:43, 20 wrz 2014