Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 15:47, 20 wrz 2014

JulkAd napisał(a)
Kasiu napisz mi kiedy wiadomo jaki jest termin targów na 2015 rok?( ja wiem, że marudzę z tymi targami, ale się mocno na nie nastawiłam) ....tzn. skąd wiesz o terminie, bo ja się dzisiaj dowiedziałam, że w maju mi się wesele szykuje i mam nadzieję, że nie trafię akurat w targi....

Buziaki zostawiam

Jula - wpisuję w internet hasło targi ogrodnicze i jeśli terminy są ustalone, to pojawia się cały kalendarz na rok. Buziak
JulkAd 15:47, 20 wrz 2014

Kasik napisał(a)
Kilka kwiateczków.

Jak moje Phantomy będą takie jak Twój no to będę zachwycona, bo Twoim jestem....rozchodniki na bank posadzę, ale teraz mam dylemat czy pomiędzy rozplenice, czy pomiędzy Phantomy...

Buziaki
JulkAd 15:48, 20 wrz 2014

Kasik napisał(a)

Jula - wpisuję w internet hasło targi ogrodnicze i jeśli terminy są ustalone, to pojawia się cały kalendarz na rok. Buziak

Dzięki
Kasik 15:53, 20 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Jak moje Phantomy będą takie jak Twój no to będę zachwycona, bo Twoim jestem....rozchodniki na bank posadzę, ale teraz mam dylemat czy pomiędzy rozplenice, czy pomiędzy Phantomy...

Buziaki

Na pewno Jula rozchodnik z rozplenicą, bo zauważ, że on dostaje koloru bordowego w tym samym czasie gdy Phantom jest bordowo-brązowy. Będą się zlewać. A połączenie o którym mówię będzie piękne i lekkie.
Hortusie mogą być za nimi.
JulkAd 15:55, 20 wrz 2014

Kasik napisał(a)

Na pewno Jula rozchodnik z rozplenicą, bo zauważ, że on dostaje koloru bordowego w tym samym czasie gdy Phantom jest bordowo-brązowy. Będą się zlewać. A połączenie o którym mówię będzie piękne i lekkie.
Hortusie mogą być za nimi.

Tak też myślałam...chyba nawet dlatego,że u mnie na razie Phantomy po 2 kwiatki mają....a w przyszłym roku na bank się rozrosną to rozchodniki miejsce im zabiorą....
AlKa 16:07, 20 wrz 2014

I pieknie sie to zestawienie prezentuje
Kasik 16:11, 20 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

Tak też myślałam...chyba nawet dlatego,że u mnie na razie Phantomy po 2 kwiatki mają....a w przyszłym roku na bank się rozrosną to rozchodniki miejsce im zabiorą....

Phantomy rozrosną się na bank, no i rozchodniki również.
Kasik 16:14, 20 wrz 2014

AlKa napisał(a)

I pieknie sie to zestawienie prezentuje

Witaj u mnie

Mi też to zestawienie bardzo się podoba, ale to limki, a wanilki i rozchodniki przenikają się kolorem, co nie znaczy, że nie mają uroku.

Pozdrawiam
Nikita 01:39, 21 wrz 2014

Kasiu, podglądnęłam ostatnie fotki... ależ u ciebie różowo... ślicznie.
Pozdrawiam weekendowo i buziam
Kasik 08:31, 21 wrz 2014

Nikita napisał(a)
Kasiu, podglądnęłam ostatnie fotki... ależ u ciebie różowo... ślicznie.
Pozdrawiam weekendowo i buziam

Nie wiedzieć kiedy ogród zaczęły dominować kolory różu. Trzeba to troszkę zmienić i przełamać. Ale to nie znaczy, że mi te kolory nie odpowiadają.

Buziaki