Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

JulkAd 18:54, 26 wrz 2014

Znowu u Ciebie żurawkowo...i zaczynam się martwić, czy będziesz miejsce miała na buksa, jak całe centrum ogrodnicze wykupiłaś...

....u mnie od rana paskudnie....chciałam ciut dołki u siebie pod buksy wykopać...ale nic z tego, bieda...mokro i lepi się do łopaty...

...o której do Wojsławic ruszacie w niedzielę?

Buziole
Kasik 20:50, 26 wrz 2014

JulkAd napisał(a)
Znowu u Ciebie żurawkowo...i zaczynam się martwić, czy będziesz miejsce miała na buksa, jak całe centrum ogrodnicze wykupiłaś...

....u mnie od rana paskudnie....chciałam ciut dołki u siebie pod buksy wykopać...ale nic z tego, bieda...mokro i lepi się do łopaty...

...o której do Wojsławic ruszacie w niedzielę?

Buziole

Może jeden się zmieści chcemy wyjechać koło 8, zdzwonimy się.
U nas dzisiaj też nie było za fajnie, ale wzięłam urlop i musiałam coś chociaż porobić.
Rękę miałam skręconą i jeszcze nie do końca sprawną, ale popieliłam trochę i jutro mogę posadzić część tulipków.
JulkAd 21:02, 26 wrz 2014

Kasik napisał(a)

Może jeden się zmieści chcemy wyjechać koło 8, zdzwonimy się.
U nas dzisiaj też nie było za fajnie, ale wzięłam urlop i musiałam coś chociaż porobić.
Rękę miałam skręconą i jeszcze nie do końca sprawną, ale popieliłam trochę i jutro mogę posadzić część tulipków.

No tak się spodziewałam, że rano...to zadzwonię jutro jak z Wrocławia wrócę

No już sadzisz?...ja czekam cierpliwie...chciałabym w połowie października, ale nie wiem czy dam radę....10-go mam imprezkę w pracy, może w sobotę 11-go bo 17-go na wycieczkę jadę...na 3 dni, więc wtedy odpada...a z ręka co zrobiłaś?...komu tak groziłaś?, żeś skręciła?

Buziaki

ps: gdzie nie wejdę to wszyscy do Wojsławic się wybierają...oj fajne spotkanie Wam się szykuje...
Luki 21:41, 26 wrz 2014

Oj żurawki ja zasilam i to dośc konkretnie trzeba też zabrać poprawke na moją słabą glebe, ale wiosną sypie azofoske, a później raz w miesiącu florowit dolistnie lub doglebowo, ostatni raz na przełomie lipca i sierpnia.
Bogdzia 11:44, 27 wrz 2014

Kasiu ręka ciągle niesprawna? Myślełam że już dobrze jest . Za to w Wojsławicach zapomnisz o ręce bo bedzie wesoło. Zakupy niech eMus nosi a Ty pozanwaj nowych forumowiczów. Miłej niedzieli życzę choc i bez tych życzeń bedzie miła.
malgorzata_s... 21:21, 29 wrz 2014

Buziaczki Kasiulek
Ta fotka jest cudna Mam,mam kupiłam

malgorzata_s... 21:23, 29 wrz 2014

Nic nie pomyliłam Kasi Em tyż tam jest Bosko to wygląda
Kasik 21:25, 29 wrz 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Buziaczki Kasiulek
Ta fotka jest cudna Mam,mam kupiłam

Gosia cudna? o Boże - przecież to wygląda jakbym za chwilę miała się wykopyrtnąć.
Ja chcę zdjęcie chłopaków jak zdobycze moje niosą

GOsienko- jak zwykle za krótko było nam z Wami.

Edit.
O widze, że już są. Buziak
GorAna 21:27, 29 wrz 2014

Fotki i komentarz Małgośki cudne....zazdroszczę Wam wspólnego wypadu
Pozdrawiam
hanka_andrus 21:32, 29 wrz 2014

Świetnie bawiliście się! A zakupy bombowe!