Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 15:17, 05 paź 2014

JulkAd napisał(a)
Kasiulka buziolki dla Wszystkich...obydwu Niańków (Nianiek?) tyż...miłego weekendu...idę cebule sadzić

Za buziaczki dziękujemy - Juleńko.
malgorzata_s... 15:38, 05 paź 2014

Kasik napisał(a)

Gosia- ja mam misję. nie wiem czy podołam. , bo niańki chodzą swoimi drogami. Aż się boję - misja mi się wymyka.

A Kasia urwie mi łeb. Kontaktujemy się telefonicznie.

Od jutra wracam

No widzisz, że nie mam czasu, nawet mój post wyszedł jak telegram.

Buziaczki

No widzę To trzymaj się dzielnie
malgorzata_s... 15:59, 08 paź 2014

Miałaś wrócić, halllllllllllo!!!!!! Kaśki zniknęły(
Kasik 18:06, 08 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Miałaś wrócić, halllllllllllo!!!!!! Kaśki zniknęły(

Jestem, jestem.
Trochę Was czytam, ale mam lekkie zawirowania w domu i nie mam jak cieszyć się ani ogrodem, ani Ogrodowiskiem.

Buziaki
JulkAd 21:06, 08 paź 2014

...co tam?....głowa do góry....trzym się i.......Buziolki
malgorzata_s... 21:08, 08 paź 2014

Przytulam Kasiu Buziaki
Grzes 09:41, 11 paź 2014

Resztki naszych dyniowych zbiorów - Jesień pełną gębą. Dzisiaj przyjeżdża moja wnuczka Ola i jutro na śniadanie będzie zupa mleczna z dynią i zacierkami - mniam!
Grzes 09:50, 11 paź 2014

A Reneta Landsberska już dojrzewa i prezentuje się coraz bardziej okazale. Dzisiaj "straciła" kolejne cztery jsbłka do drożdżowca. Ciasto już rośnie, kruszonka się chłodzi, za około 1 godzinę zapach rozejdzie się po całym domu - uwielbiam to!
Jak ciasto wyjdzie (nie zawsze się udaje i nie wiem dlaczego, mimo że zawsze robię wg jednego przepisu), to nieomieszkam się pochwalić. A jak nie wyjdzie, to i tak zjemy!
JulkAd 19:14, 11 paź 2014

Grzes napisał(a)

Resztki naszych dyniowych zbiorów - Jesień pełną gębą. Dzisiaj przyjeżdża moja wnuczka Ola i jutro na śniadanie będzie zupa mleczna z dynią i zacierkami - mniam!

No a ja nigdy nie jadłam, a tak wszyscy zachwalają
JulkAd 19:17, 11 paź 2014

Grzes napisał(a)

A Reneta Landsberska już dojrzewa i prezentuje się coraz bardziej okazale. Dzisiaj "straciła" kolejne cztery jsbłka do drożdżowca. Ciasto już rośnie, kruszonka się chłodzi, za około 1 godzinę zapach rozejdzie się po całym domu - uwielbiam to!
Jak ciasto wyjdzie (nie zawsze się udaje i nie wiem dlaczego, mimo że zawsze robię wg jednego przepisu), to nieomieszkam się pochwalić. A jak nie wyjdzie, to i tak zjemy!

U mnie drożdzowe zawsze jakoś wychodzi....ale ja na tzw oko robię.....a Reneta mi szarlotką pachnie....mmmm chyba musze upiec

Pozdrówka dla Was

czekam na fotki drożdżowca....no chyba, że nie zdążyłeś zrobić