Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Urszulla 11:33, 07 cze 2015

Kasiu, zaglądnęłam na rodki i azalie choć pewnie już przekwitły. Piękne masz te rabaty pod tujami a ścieżka u Ciebie nr 1 i wywody na temat marmoladki poczytałamha,ha a tarasik ze stoliczkiem i donicami do pozazdroszczenia co więcej....jeszcze leżaczek w cieniu i szampan z truskawkami
Kasik 12:07, 07 cze 2015

zbigniew_gazda napisał(a)
Byłem Kasiu i się zachwyciłem. Cudnie jest.

A - super, że Byłeś, a jak jeszcze się podoba- to w ogóle
Kasik 12:08, 07 cze 2015

Mala_Mi napisał(a)

Bosko ...... szał.. po mojemu... lubię to

Lejesz miód na moje serce

Buziol
Kasik 12:12, 07 cze 2015

asica napisał(a)
Przyszłam poszukać traw, nad którymi ręce załamujesz, ale zatrzymałam się na zjawiskowej ścieżce. Robi niesamowite wrażenie. Rośliny w donicach też powalają. Myślę, że Ciebie Kasiu nie trzeba uczyć jak dbać o rośliny. Trawom daj spokój. Rozrosną się

Nawet nie ośmieliłam sie tych traw pokazać. przecież to kompletna porażka. Dzisiaj jest Kalsk i myslałam, że podjadę po jakąś malutką ich dostawę, ale pada. Tam po deszczu nie ma jak chodzić, więc trawy muszą się zbierać te co mam, bo narazie tylko uniknęły eksmisji.
Kasik 12:13, 07 cze 2015

Bogdzia napisał(a)
Obejrzałam róże , piękne. Pozdrówka.

Jeszcze nie wszystkie pokazałam. Mam troszke ich jeszcze- tylko są w pączkach.
Kasik 12:15, 07 cze 2015

Milka napisał(a)
I tarasowo i z plonacymi kwiatami zurawek i wteszcie obledne hebe i roze! Moje hebe nigdy nie kwitlo, padlo, teraz mam 1 szt i do tego ja zameczyłam

Hebe zakwitło w tamtym roku jednym kwiatkiem, dziś jest ich dużo więcej, a te małe kwitnie całe - jestem w szoku. Na początku myslałam, że to wrzos biały, bo obpk rosnie

Na tarasie robi sie tłoczno
Kasik 12:19, 07 cze 2015

Urszulla napisał(a)
Kasiu, zaglądnęłam na rodki i azalie choć pewnie już przekwitły. Piękne masz te rabaty pod tujami a ścieżka u Ciebie nr 1 i wywody na temat marmoladki poczytałamha,ha a tarasik ze stoliczkiem i donicami do pozazdroszczenia co więcej....jeszcze leżaczek w cieniu i szampan z truskawkami

Rodki jeszcze trochę kwitną, ale azalie już skończyły swój piekny czas. Marmoladki są po prostu indywidualistkami i kolorują się na kolor jaki im pasuje, a na szampana jeszcze czekam, bo truskawki już są.
JulkAd 17:50, 07 cze 2015

Pozdrawiam po długej przerwie.

Kilka fotek widziałam. Alejka żurawkowa niezła . A taras jak w ubiegłym roku...istne szaleństwo. Muszę się za swój wziąć.
Czyli nie dojechałaś do Kalska?...ja też niestety nie. Późno wróciłam z Zakopanego i jeszcze dzieci były więc jakoś ten jeden dzień przed wyjazdem studentów trza było razem spędzić...a i deszcz nie zachęcał do wycieczek....buziolki dla Ciebie i Rodzinki
Paulaa 18:04, 07 cze 2015

Kasiu,

Ja byłam w Kalsku z samego rana, też miałam mi. w planie kupić trawy, ale powiem Ci szczerze że szału z wyborem nie było, także nie ma czego żałować i drogie moim zdaniem były, także ból mniejszy

Kasik napisał(a)

Nawet nie ośmieliłam sie tych traw pokazać. przecież to kompletna porażka. Dzisiaj jest Kalsk i myslałam, że podjadę po jakąś malutką ich dostawę, ale pada. Tam po deszczu nie ma jak chodzić, więc trawy muszą się zbierać te co mam, bo narazie tylko uniknęły eksmisji.
Kindzia 10:35, 09 cze 2015

Ta krokuska się pięknie zapowiada!!! Obfoć królową szwedzką jak się rozwinie...filiżankę chcę zobaczyć

Ciągle mnie to Twoje hebe zadziwia...jak obficie kwitnie...u mnie echo, ani pół kwiatka

Buziole