Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasya 15:50, 15 paź 2015

Kasik napisał(a)

Trzeba się przestawić, że po pracy już nie ma tak \dużo czasu na wszystko. Troszkę w domu, troszkę na zewnątrz i wieczór i oczy się kleją i na forum już brak czasu. A poza tym w ogrodzie jakoś smutno , nie ma czego pokazać, susza okropna- deszczu nie widzieliśmy od wielu tygodni. - to zniechęca.

Ale teraz spotkanie - nastroje będą super.

to pozdrowienia zostawiam
Margarete 11:59, 16 paź 2015

WIemy wiemy jakich gości sie spodziewasz..bedzie fajnie na pewno , jak to zwykle na ogrodowiskowych spotkaniach bywa...taki zestaw gości to musi byc fajnie i wesoło
Buziaki dla was i dla waszych gości i udanej imprezy !
JulkAd 19:30, 16 paź 2015

Pogody Wam życzę na te piżama party... ale zresztą kominek i winko macie, ja tylko żałuję, że Dziewczynom ciasta nie dałam, bo kto to u mnie zje?....buziaki dla Wszystkich.
Milka 21:43, 17 paź 2015

Kochani, bardzo ale to bardzo dziekujemy za cudowny dzien, bylo wyjatkowo, relacja ze spotkania w poniedzialek, cmokam was i reszte
Milka 14:04, 19 paź 2015

Długo żyłam emocjami ze spotkania, ja to taki smerfik powolny, jak mam dużo emocji, musi się to ułożyć we mnie...bo za każdym razem przeżywam i dumam, jak to jest możliwe....a jest, bo dzięki Danusi mamy Ogrodowisko, gdyby nie ono, tylu wspaniałych ludzi byśmy nie poznali, tyle nowego o sobie byśmy się nie dowiedzieli, mamy z kim nawijac nieustannie o ogrodzie i nikt sie nie nudzi...wg mnie to fenomen
idealny temat na pracę magisterską z psychologii, marketingu i socjologii

Kasię polubiłam od razu, wiecie jak to jest, czuć i byc na tych samych falach...bo generalnie w tym wszystkim i tak człowiek najważniejszy
...byli u nas i w końcu ruszyliśmy z rewizytą, a że miało się to zgrac z Kindzią i Rysiem i Gosia z Krzysiem, wypadło jesienne spotkanie
...Kasia sie martwiła, bo ogród smutny, bo brak koloru...ale że dziewczyna otwarta, szczera, wesoła i po prostu wspaniała, zaakceptowała termin jesienny, bo i tak najważniejsze spotkanie i gadanie
Przyjęli nas po królewsku, jedzonko boskie, ogród cudowny i mam nadzieję, że moje spojrzenie na ogród, was również zachwyci
Nie mają łatwo, tam wyrwać kawałek ziemi pod rabaty, to zespołowa ciężka praca, o tym też dowiedzieliśmy sie od córki gospodarzy Karoliny, wspaniała dziewczyna...poznaliśmy tez Bartka syna i jego narzeczoną, ach ci młodzi...jacy wspaniali, ile nowego wnieśli w to spotkanie...

i powiem, że droga była wspaniała, piękna trasa i Polska nam sie cudownie zmienia

Gosia i Kindzia były z mężami, oni poszli w las, aby dziewczyny mogły nacieszyc się sobą
i juz jesteśmy

Kasia robi zdjęcia po swojemu....a ja jak zobaczyłam ten taras, miejsce cudowne, tam taka super energia jest, ciagle sie gapiłam i cieszyłam nim
za mało pokazuje...po mrozie ciut rośliny scięte, ale tez maja swój urok

oni juz sobie przy klimatycznych światełkach siedzieli w piątek, generalnie pogoda nam tez dopisała
patrzcie...brąz tez jest piękny
Kasya 14:15, 19 paź 2015

Ja tam nic sciętego mrozem nie widzę. Taras cały w kwiatach
Fajne oparcia krzeselek
Tylko brąz hortek śmiesznie wyglada na tle zielonego trawniczka
Milka 14:16, 19 paź 2015

ogród jest podzielony, część pokazowa i część owocowa, Kasia wyżywa sie na rabatach, a jej mąż Grześ szaleje w sadzie, pełno drzew owocowych, ale...wiecie że ten facet w trakcie spotkania zrobił ciasto drożdżowe ze śliwkami, cudowne w smaku, lekkie, az się po obżarciu i tak na nie skusiłam, dostalismy do domu i co...Waligóra zjadł, no facet jest niesamowity...nie dosć, że ksiązki pisze, to ciasta piecze, przetwory robi, tez nas obdarował nimi
dziękujemy

Kasia, zielonooka dziewczyna, ma niesamowity kolor oczu
kocha hortensje i ma ich sporo

patrzcie jaka trawa...a taka susza była

i kochani, to zasługuje na uwagę...hebe, ogromne, piękne i na dodatek im kwitły...jestem mega zaskoczona
toz to kolosy
Milka 14:24, 19 paź 2015

Kasya napisał(a)
Ja tam nic sciętego mrozem nie widzę. Taras cały w kwiatach
Fajne oparcia krzeselek
Tylko brąz hortek śmiesznie wyglada na tle zielonego trawniczka

ładnie to wygląda
Waligóra i Gosia dumają nad hebe...bo ona kwitła i tu dowód

jest ich kilka
a ja się cieszę swoimi 2 mikrusami

kolory jesieni zachwycają
chciałam chwasty usuwać, ale ich nie ma!!!!!

i klonik...ach ten kolor
Milka 14:28, 19 paź 2015

jesteśmy w pobliżu tarasu, otulonego różami i niesamowitymi lawendami, takich nie nam, zebrałam nasiona

ja focę i Kindzia też

i ona...królowa...ludzie, ja nigdy takiej rózy nie widziałam, a byłam w różanym raju Ewy
Milka 14:33, 19 paź 2015

dalsza perspektywa

pamiętajcie, że to młody ogród

dekoracje i nie tylko

piękne detale z metalu