Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Gocha 21:09, 19 paź 2015

Kasiu zapomniałam napisać że taki mąż to skarb. Sam z własnej woli zajmuje się sadem i robi to z wielką pasją. I pewnie nie tylko sadem. I na grzybki lubi chodzić. Uściskaj go mocno
Kasik 21:18, 19 paź 2015

hanka_andrus napisał(a)
Gratuluję spotkania, Ogród fantastyczny mimo mrozu, a relacja Irenki, to najpiękniejszy serial tej jesieni! Kasiu i Grzegorzu - miłymi gospodarzami jesteście . Muszę jeszcze raz wrócić do początku.

Haniu- miłe czytać takie słowa od Ciebie. Spotkanie długo planowane i bardzo oczekiwane. Takich gości można przyjmować, Czas biegnie za szybko, tematów wciąż wiele, ani się człowiek nie spostrzegł a trzeba było się pożegnać. Przed nami jeszcze wiele takich spotkań i to cieszy najbardziej.

A najważniejsze to to, że w najmniej oczekiwanym momencie życia człowiekowi znów chce się chcieć.

To zasługa nowej pasji, nowych ludzi spotkanych na naszej drodze.

Irenka- ma dar widzi w jedno popołudnie, to czego ja nie widzę - a mam to przed sobą

Dzięki za pochwały.
Kasik 21:23, 19 paź 2015

Gocha napisał(a)
Kasiu ale Wam cudnie było. Relacja Irenki przecudna. Widać że czujecie się w Swoim towarzystwie jakbyście się już wieki znali. Ogród mimo jesieni piękny. Buziaki Szkoda że ja mam tak daleko do ZG. Bo chętnie choć na chwilkę na kawkę bym do Was wpadła.

Małgosiu- kto wie - może kiedyś i w nasze okolice przywędrujesz. Miło będzie nam bardzo jak wpadniesz na co nieco.

A dziewczyny bliskie memu sercu, to spotkanie i relacja za nie chwyta. Jeśli jeszcze inne osoby czują to samo, to znaczy, że to co się dzieje jest bardzo prawdziwe.
Kasik 21:27, 19 paź 2015

Gocha napisał(a)
Kasiu zapomniałam napisać że taki mąż to skarb. Sam z własnej woli zajmuje się sadem i robi to z wielką pasją. I pewnie nie tylko sadem. I na grzybki lubi chodzić. Uściskaj go mocno

Mój mąż to skarb dla mnie, a ja dla niego. Tylko wtedy to wszystko wychodzi.

Ale nie myśl- ani On, ani ja ideałami nie jesteśmy. Ot po prostu gdzieś się odnajdujemy razem.

I pomysleć, że kiedyś żadne z nas nie lubiło "babrać się" w ziemi.

Uściskany- mocno
Kindzia 21:42, 19 paź 2015

Kasik napisał(a)

Irenka jak "ta lala" tylko ja okutana w jakieś polary.

Musze się poprawić. Buziole wszystkie roześmiane- fajnie się ogląda.

Dzięki Kasiulka

Jaka tam okutana...to ja podprowadziłam kurtkę Karolci (buziolek)
zbigniew_gazda 10:09, 20 paź 2015

Pięknie pokazała Irenka Wasz ogród Kasiu. Wzruszyłem się i pozdrawiam uczestników spotkania.
JulkAd 11:21, 20 paź 2015

Oj cudne te kolory Kasiu u Ciebie. A jeszcze 3 tygodnie temu takie letnie wszystko było, jesień też jest piękna w Twoim ogrodzie....niesamowite, jak się ślicznie wszystko przebarwia....dobrze, że Irenka tyle zdjęć wrzuciła...podziwiać możemy
sylwia_slomc... 11:42, 20 paź 2015

Piękny nostalgiczny ogród,foty piękne , a relacja.........ach Irenko Ty to potrafisz
sylwia_slomc... 11:44, 20 paź 2015

Zaznaczam sobie do poczytania i Witam się
Agania 15:01, 20 paź 2015

Kindzia napisał(a)
Faktycznie Kasiu, Irenka pięknie o tych dniach napisała, to niezapomniane chwile, ale będzie więcej Sylwester niedługo

Masz Kochana

Kofam Was ogrodowe imprezowiczki i pozdrawiam Irenkowego imprezowicza...nawet pora roku wam nie przeszkadza, a atmosfera zawsze gorąca i ciepła

Kasiu cudowny ogród na zdjęciach
Buziolki