Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 21:39, 23 wrz 2015

Urszulla napisał(a)
Super przeróbka rabaty, wygląda jakby od początku taka była. Roślinki dorodne nic nie straciły na urodzie po przesadzeniu. Klimat hortensjowo-rozchodnikowy jak u mnie ale masz dorodne rozplenica,na które ja u siebie jeszcze muszę poczekać

Mniamuśne owoce narobiły mi ochoty

Ula - właśnie patrzę jak męczy się jedna hortka po przesadzeniu. Aż się boję, że ją stracę. Na rozplenice długo czekać nie będziesz one rosną jak szalone.

Owocki są pyszne i zadawalają dużą część rodziny i nie tylko.
Kasik 21:41, 23 wrz 2015

Milka napisał(a)
Pozachwycałam się i to jak. Nowe wyszło super, dobry pomysł miałaś. Nie wiem, jak to robisz, ale dopieszczone na maksa.
Potem znowu zajrzałam, a tu zbiory, no az ślinka leci, juz sie nie mogę doczekac realu

Irenko- ja Ci powiem jak to robię- Nie pokazuję na zdjęciach miejsc gdzie nie jest tak dopieszczone.

Myślę, że jak będziecie, to jabłuszka jeszcze będą- choć tyle
Kasik 21:44, 23 wrz 2015

boguslawa_madejska napisał(a)
Tak mnie zarazilaś tym PHANTONEM że jutro jadę do szkólki,
Piękne te twoje hortki

Dzięki Bogusiu. Na Phantonie się nie zawiedziesz. To mocna i wytrzymała hortka. Patrz tylko by była dobrze rozrośnięta , nie patrz na kwiat, bo w tym roku nawet w szkółkach dostały( stały w donicach)- najważniejsze by była jak najbardziej rozgałęziona.

Krys 22:30, 23 wrz 2015

Kasi ogrod powala pieknem,rewolucja rabaty cudowna,a owoce brak slow,masz przecudny ogrod a kacik kawowy oj az chce sie kawke pic pozdrowka
boguslawa_ma... 19:40, 24 wrz 2015

Kasiu niestety zjezdziłam pół śląska takiej nie ma
W Wojesławicach to bym chyba kupiła?Zostaje tylko internet ,ale wiadomo co przyślą?
Kasik 20:53, 24 wrz 2015

boguslawa_madejska napisał(a)
Kasiu niestety zjezdziłam pół śląska takiej nie ma
W Wojesławicach to bym chyba kupiła?Zostaje tylko internet ,ale wiadomo co przyślą?

Bogusiu- w Wojsławicach w tamtym roku nie było. Ale powiedz mi jak daleko mieszkasz od Kasi czy Gosi. One bedą u mnie, a ja jutro jadę po Phantomy do szkółki. Nie wiem co przywiozą, ale obiecali, że ładne. Mam kupić Irence i Kasi, to kupię i Tobie. Tylko Ty będziesz musiała odebrać. Dziewczyny będą u mnie około 17 października.

Jadę jeszcze w niedzielę do Kalska na targi i tam też jest możliwość.

Sadzonki od 20 do 25 zł. Zaznaczam tylko, że nie wiem jakie będą. jutro zobaczę.
Kasik 20:55, 24 wrz 2015

Krys napisał(a)
Kasi ogrod powala pieknem,rewolucja rabaty cudowna,a owoce brak slow,masz przecudny ogrod a kacik kawowy oj az chce sie kawke pic pozdrowka

Krysiu dziękuję bardzo za pochwały. Na kawkę zapraszamy. W przyszłym roku pewnie gdzieś w tych stronach będziecie- nie widzę problemu.
JulkAd 21:39, 24 wrz 2015

Kasik napisał(a)

Jadę jeszcze w niedzielę do Kalska na targi i tam też jest możliwość.

O której jedziecie Kasiu?...bo program Kalska widziałam od 9.00 do 16.00 i nie wiem jak mam dzień rozplanować
Buziaki
Kasik 21:53, 24 wrz 2015

JulkAd napisał(a)

O której jedziecie Kasiu?...bo program Kalska widziałam od 9.00 do 16.00 i nie wiem jak mam dzień rozplanować
Buziaki

Jula musimy się umówić. Nie chciałabym jechać zbyt późno, bo potem cała niedziela rozwalona. Moglibyście przyjechać do nas i jednym autem pojedziemy, a w drodze powrotnej wypijemy kawkę u nas. Jak Myślisz?
JulkAd 22:04, 24 wrz 2015

Kasik napisał(a)

Jula musimy się umówić. Nie chciałabym jechać zbyt późno, bo potem cała niedziela rozwalona. Moglibyście przyjechać do nas i jednym autem pojedziemy, a w drodze powrotnej wypijemy kawkę u nas. Jak Myślisz?

Dogadam się z Krzyśkiem i jutro zadzwonię wieczoremi szczegóły obgadamy