Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

malgorzata_s... 19:46, 31 mar 2016

U mnie wiosna o dziwo na tym samym etapie Dzisiaj wiedziałam przy sadzawce i musiałam założyć bluzkę bez rękawów bo tak grzało Piłam soczek,jadłam truskawy i gapiłam się na skrzek Było bossssko
Kasik 07:23, 02 kwi 2016

Ewa777 napisał(a)
Czuć wiosnę z tych zdjęć

Wiosna na całego
Choć u nas wszystko wcześniej startuje, to ziemia bardzo mokra, a i leje na okrągło. Z plewienia na razie nici.
Kasik 07:25, 02 kwi 2016

Karol99 napisał(a)
Sliwowisnia widzę, że już rozkwita powoli. Piękna.

Kupiona jako śliwowiśnia i teraz nie wiadomo czy Nigra, czy Pisardi
Szkoda,ze nie szczepiona, ale kupując ją nie wiedziałam o istnieniu szczepionych.
Kasik 07:26, 02 kwi 2016

Kindzia napisał(a)
Matko i córko...faktycznie Pissardii już gotowa!!!Za dwa dni będzie cała obsypana kwieciem Może moje drzewko też mnie kwieciem przywita...

P.S. Nic nie mówiłaś o uchu...pewnie Cię już nie bolało wczoraj...

Ucho od jakiegoś czasu mnie boli bo mnie przewiało. Już jest lepiej choć przeziębienie trzyma.

Może i Kasieńko Pisardi
Kasik 07:28, 02 kwi 2016

Milka napisał(a)
U mnie Pissardi podobnie, ale bez wątpienia wiosna, choc wczoraj u mnie taki grad walił, że szok.

W mieście Pisardi już całe w kwiatach, u nas zaczyna. Pogoda nie rozpieszcza leje cały tydzień . Dziś ładne słońce od rana, choć szron i chłodno. Popracować troszkę trzeba.
Kasik 07:29, 02 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)
U Was wiosna jakbyscie w innym kraju mieszkali , no przynajmniej w porównaniu ze mną. Kasiu opdwiedziałam u mnie , nie wiem czy czytalas ale juz pewnie ponad 10 stron minęło od tej odpowiedzi.Pozdrówka.

Dzięki Bożenko Czytałam w przelocie, bo z czasem nie wyrabiam.
Na zachodzie zawsze wcześniej wszystko, ale za chwilek to eis zrównuje.
Kasik 07:36, 02 kwi 2016

Milka napisał(a)
Czy już posadzone roślinki z przechowalni???
Jak ucho, lepiej? Buź

Roślinki siedzą tam gdzie były. Przed Świętami cały tydzień padało i było zimno. Bartek się wyprowadzał i "Sajgon ' w domu. Po Świętach dalej lało do wczoraj. Ja przeziębiona mocno, w pracy nie wyrabiam się , wczoraj żegnaliśmy koleżankę z pracy do późnego wieczora, a jeszcze dzisiaj remont pokoju Bartoszowego,
Nowe meble już czekają, roletka na okno sie szyje, prawie wszystkie dodatki już w torbach - tylko dywaników brak. To będzie pokoik gościnny , a jednocześnie miejsce do czytania dla mnie. Mam nadzieję, że będzie ładnie.
Kasik 07:39, 02 kwi 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
U mnie wiosna o dziwo na tym samym etapie Dzisiaj wiedziałam przy sadzawce i musiałam założyć bluzkę bez rękawów bo tak grzało Piłam soczek,jadłam truskawy i gapiłam się na skrzek Było bossssko

No Gosieńko- Bosko te truskawy i to słoneczko i ta sadzawka. ...

Jak rozumiem ładowałaś swoje duracellki, by dzisiaj ze zdwojoną siłą .....

Buzialki
Basilikum 08:41, 02 kwi 2016

mam nadzieje, ze przeziebienie szybko minie

pokazesz fotki pokoiku po zmianach?
Kasik 09:11, 02 kwi 2016

Basilikum napisał(a)
mam nadzieje, ze przeziebienie szybko minie

pokazesz fotki pokoiku po zmianach?

No pewnie, że pokaże, ale na spektakularne rezultaty bym nie liczyła To ma być pokoik w miarę spokojny, taki dla poczytania i uspokojenia duszy.

W zestawieniu tego co było- grafitowe ściany i czarno białe meble -to będzie duża zmiana, no i najważniejsze, że po mojemu.