Prace w ogrodzie nie skończone, ale idą. Pościnane trawy, pocięte hortki, ostrzyżone (w połowie) bukszpany. wycięte byliny. Pracy jeszcze zostało, ale pomału i ja dojdę do końca. Przewiało mi wczoraj ucho - całą noc mnie narywało. dziś mży- może po południu da rade coś zrobić.
Na wieczór chłopaki zrobili ognisko upiekli kiełbaski i tam już pozostali. Dziewczyny były w domu, bo był to - jak się okazało - męski wieczór.
Ognisko! Zapach czuje od wczoraj! Nie wiedziałam tylko skąd? A to od Was!
Miłego dnia Kasiu!
Ale krokusowo i kolorowo u Ciebie aż oko cieszy Z uchem to uważaj. mam przykre doświadczenie i teraz się zawsze boję. A zapach ogniska no i kiełbasek mniamPozdrawiam
To się działo
Ale ucho biedne, mam nadzieję, ze już lepiej. Oglądałam klony, są, nawet niezłe, ale jeszcze czekamy, cena tez będzie dobra Buziaki kochana
Haniu- to od nas na pewno. Ja tylko się bałam, że straż przyjedzie. Już raz tak mieliśmy. Paliliśmy ognisko a tu 5 jednostek podjechało. Myślałam, że padnę.
Dzisiaj Mój Tato powiedział mi, że około 50 km od nas jest miejsce gdzie jest rezerwaty przyrody w województwie lubuskim „Żurawie Bagno”
Podobno jest ich tam bardzo dużo. Musze sie tym zainteresować. Fajnie by było zobaczyć je w całej masie.