Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 08:49, 20 mar 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jak czytam o tej kawce na tarasie w słoneczku to aż zapach czuję i miękkość szlafroka. Błogość

Ot i cała prawda. Można by było już nie wychodzić poza furtkę. No, chyba ,że do szkółki.
Kasik 08:49, 20 mar 2016

Karol99 napisał(a)

Przepiękne!!!

Dzięki
Kasik 09:09, 20 mar 2016

Kindzia napisał(a)
Sponiewiarałaś się?????

Buziaczek

Prace w ogrodzie nie skończone, ale idą. Pościnane trawy, pocięte hortki, ostrzyżone (w połowie) bukszpany. wycięte byliny. Pracy jeszcze zostało, ale pomału i ja dojdę do końca. Przewiało mi wczoraj ucho - całą noc mnie narywało. dziś mży- może po południu da rade coś zrobić.

Na wieczór chłopaki zrobili ognisko upiekli kiełbaski i tam już pozostali. Dziewczyny były w domu, bo był to - jak się okazało - męski wieczór.
hanka_andrus 09:33, 20 mar 2016

Ognisko! Zapach czuje od wczoraj! Nie wiedziałam tylko skąd? A to od Was!
Miłego dnia Kasiu!
danuta_szwajcer 10:16, 21 mar 2016

Ale krokusowo i kolorowo u Ciebie aż oko cieszy Z uchem to uważaj. mam przykre doświadczenie i teraz się zawsze boję. A zapach ogniska no i kiełbasek mniamPozdrawiam
Bogdzia 17:47, 25 mar 2016

Kasik napisał(a)

Wczoraj synowie byli na łąkach i żurawie mieli od siebie na 15 metrów- ale tylko przez chwilkę nie mieli aparatu gamonie.

Szkoda bo to by były piękne zdjecia. Krokuskowo masz piękne a u mnie wszystkie zamknięte , za zimno by sie otwierały. Miłych i zdrowych Świat.
Milka 17:50, 25 mar 2016

Kasik napisał(a)

Prace w ogrodzie nie skończone, ale idą. Pościnane trawy, pocięte hortki, ostrzyżone (w połowie) bukszpany. wycięte byliny. Pracy jeszcze zostało, ale pomału i ja dojdę do końca. Przewiało mi wczoraj ucho - całą noc mnie narywało. dziś mży- może po południu da rade coś zrobić.

Na wieczór chłopaki zrobili ognisko upiekli kiełbaski i tam już pozostali. Dziewczyny były w domu, bo był to - jak się okazało - męski wieczór.

To się działo
Ale ucho biedne, mam nadzieję, ze już lepiej. Oglądałam klony, są, nawet niezłe, ale jeszcze czekamy, cena tez będzie dobra Buziaki kochana
Kasik 20:09, 25 mar 2016

hanka_andrus napisał(a)
Ognisko! Zapach czuje od wczoraj! Nie wiedziałam tylko skąd? A to od Was!
Miłego dnia Kasiu!

Haniu- to od nas na pewno. Ja tylko się bałam, że straż przyjedzie. Już raz tak mieliśmy. Paliliśmy ognisko a tu 5 jednostek podjechało. Myślałam, że padnę.
Kasik 20:10, 25 mar 2016

danuta_szwajcer napisał(a)
Ale krokusowo i kolorowo u Ciebie aż oko cieszy Z uchem to uważaj. mam przykre doświadczenie i teraz się zawsze boję. A zapach ogniska no i kiełbasek mniamPozdrawiam

Ucho do dziś się odzywa. Do lekarza z pierdołami nie chodzę i tak sie męczę. NA ognicho się kiedyś umówimy.
Kasik 20:16, 25 mar 2016

Bogdzia napisał(a)

Szkoda bo to by były piękne zdjecia. Krokuskowo masz piękne a u mnie wszystkie zamknięte , za zimno by sie otwierały. Miłych i zdrowych Świat.

Dzisiaj Mój Tato powiedział mi, że około 50 km od nas jest miejsce gdzie jest rezerwaty przyrody w województwie lubuskim „Żurawie Bagno”
Podobno jest ich tam bardzo dużo. Musze sie tym zainteresować. Fajnie by było zobaczyć je w całej masie.

Za życzenia dziękujemy,