Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Krys 17:55, 09 kwi 2016

Kasik napisał(a)
Nowy nabytek- urodzinowy prezent

Magnolia 'Mag's Pirouette' --Pachnie obłędnie

Kasiu buziak na urodziny prezent kupiłas sobie sliczny,bedziesz zadowolona tez ja mam razem z Bozenka kupowałyśmy,ale moja mniejsza ,a jak cena jesli mozna wiedziec w Twoich stronach
Kindzia 18:17, 09 kwi 2016

Ach Kasiula...Słoneczko Ty Moje, ale ważne, że miejsce znalazłam Coś się przesadzi, coś się przesunie i będzie miejscówka
Swojego żółtka przez pierwsze trzy lata porządnie okrywałam, nawet kaptur kupiłam duży na zimę. I teraz bez problemu radę daje

Ciekawe gdzie Garneta wcisnę, jeżeli Ircia go kupi...to przecież nie małe rośnie...dziurka na trawniku być musi...osiemnasta
Kindzia 18:19, 09 kwi 2016

Matko i córko!!! Ale Ci się złożyło dzisiaj Pięćsetka!!!

yolka 18:26, 09 kwi 2016

Najlepsze życzenia urodzinowe, ja też jestem baran

Mnie w ogrodniczych też szaleństwo ogarnia, ale tłumaczmy sobie, że rozumu wtedy używamy troszeczkę, bo reszta przeznaczona do innych celów
malgorzata_s... 19:00, 09 kwi 2016

Sto lat, sto lat Śliczny prezent Buziaki
Kasik 20:27, 09 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)

Fajny taki Grzes , mój raczej w druga strone , nie to żeby mi zabraniał ale z lenistwa bo sadzic mu sie nie chce ale mój dwa razy starszy jak Twój.

Mój Grzesio- fajny Facet. Nie żałuje mi na roślinki, ale ja też mu nie żałuję i do sadu kupuje co chce. Nawet glebogryzarkę za fortunę.
Kasik 20:29, 09 kwi 2016

Krys napisał(a)

Kasiu buziak na urodziny prezent kupiłas sobie sliczny,bedziesz zadowolona tez ja mam razem z Bozenka kupowałyśmy,ale moja mniejsza ,a jak cena jesli mozna wiedziec w Twoich stronach

Tanio nie jest, bo prawie 100, ale ona już jest mocno rozgałęziona. Biorąc pod uwagę, że dorasta 2,5 metra wysokości, to widać, ze z niej taki młodziak nie jest. Zresztą, co tam,
Kasik 20:31, 09 kwi 2016

Kindzia napisał(a)
Ach Kasiula...Słoneczko Ty Moje, ale ważne, że miejsce znalazłam Coś się przesadzi, coś się przesunie i będzie miejscówka
Swojego żółtka przez pierwsze trzy lata porządnie okrywałam, nawet kaptur kupiłam duży na zimę. I teraz bez problemu radę daje

Ciekawe gdzie Garneta wcisnę, jeżeli Ircia go kupi...to przecież nie małe rośnie...dziurka na trawniku być musi...osiemnasta

Będzie pięknie Kasiu. Najlepiej, że muszę jutro do pana Pawła zadzwonić po następną, bo Irenka ja chce. Nie wiem tylko jak ja zapakuje, bo nas jedzie samochodem 5 osób.
Kasik 20:31, 09 kwi 2016

Dubelek?

Krys 20:32, 09 kwi 2016

Kasik napisał(a)

Tanio nie jest, bo prawie 100, ale ona już jest mocno rozgałęziona. Biorąc pod uwagę, że dorasta 2,5 metra wysokości, to widać, ze z niej taki młodziak nie jest. Zresztą, co tam,

Kasiu to juz jest duze drzewko i cena nie jest wygórowana,ja placiłam ubieglym roku ok.40 ale za duzo mniejsze