Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 06:16, 11 cze 2016

Kindzia napisał(a)
Barkarole też niezła u Ciebie i doktorek czadu daje!!!

Hebe u Ciebie niesamowite rosną, takie wielkie i nie brązowe w środku. Na dodatek kwitną

W środku Kasieńko i moje są brązowe. To chyba ich uroda. Ogromne są aż za bardzo, bo na ścieżkę włażą, a ich nie pokorygujesz.
Kasik 06:18, 11 cze 2016

Basilikum napisał(a)
Kasiu a coś na tego grzyba robisz?

Iza - dzisiaj jak pryskamy w ogrodzie na grzyba to dostają i one, ale póki się zorientowałam, że to grzyb, to wyleciały trzy, a i zaraziły Aurea nany.

Nie miałam pojęcia, że i Hebe na grzyba narażone.

buziol
Kasik 06:20, 11 cze 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Też na hortki czekam. Teraz trochę przestój kwiatowy mam. Róże jeszcze u mnie nie kwitną i powojniki też w pąkach.

Przestoju u mnie nie ma, ale i szału nie widzę. Muszę popracować nad kolorem w niektórych miejscach.

Hrtki zaczynają ciut blednąć- muszę je zasilić. One żarłoki straszne. Anabelki już pozawiązywały koszyczki - czekam na nie z utęsknieniem.
Kasik 06:23, 11 cze 2016

BasiaLT napisał(a)

Byłam i widziałam i stąd przyznaję sobie prawo do stwierdzenia ze w rzeczywistości jest jeszcze piękniej niż na zdjęciach. To że nie wszystkie miejsca są idealne to normalne przecież.

No i dzięki CI Basieńko, ze ten stan uważasz za normalny. I jak widać staranie nie idą na marne- ogród podoba się nie tylko właścicielom- i to już jest dobrze.
Kasik 06:24, 11 cze 2016

makkasia napisał(a)

O matulu jak pięknie Kasieńko cuuuudownie. Hebe zupełnie mnie zaskoczyła ale masz busz szoook cudny busz

Kasiula- busz- tam gdzie nie do końca się go spodziewałamAle to nic- korekty będziem robić

Dzięki za miłe słowa.
Kasik 06:26, 11 cze 2016

JulkAd napisał(a)
Macham Kasiulka ...szał kolorów u Ciebie, bajka ...kiedy ja to wszystko obejrzę?
Pozdrówka dla Rodzinki

No widzisz Jula- nie było Cie długo, a tu tyle sie dzieje. Ale nic straconego ogród będzie stał jak stoi i poczeka na miłych gości. Nie macie tak daleko

I my pozdrawiamy
Kasik 06:28, 11 cze 2016

Milka napisał(a)
Rany, jak ślicznie i jakie powojniki!
Ale największe wrażenie robi twoja hebe, chyba nikt takiej nie ma na forum. Piwonie to mus Kasiu

Irenko- a Pan powiedział że będzie jak piłka do nogi. Nie wiem do jakich rozmiarów może dorosnąć, bo juz przeszła wszystkich oczekiwania.

Powojniki jak nigdy - w tym roku długo kwitną. Może to tak jest, że muszą sie zaaklimatyzować.
Kasik 06:30, 11 cze 2016

Agania napisał(a)
Ślicznie u Ciebie Kasiu, podziam rabaty, kwitnące żurawki, cudny clematis, a kwitnącego hebe jeszcze nie widziałam, gigant, czuje się u Ciebie wybitnie dobrze

Agata- miłe słowa zawsze w cenie Dzięki

Żurawki w tym roku rzeczywiście pokazują się w swojej najpiękniejszej odsłonie.
hanka_andrus 06:37, 11 cze 2016

Kasiu, możecie być dumni! Ogród pięknie rozplanowany, zakątki ustronne ma, a do tego właściciele gościnni!
Powojniki w pełni kwitnienia mnie zachwyciły, a i róże czadu dają! No tego czadu w letnich ogrodach zawsze pełno! Gratuluję!
Kasik 06:46, 11 cze 2016

hanka_andrus napisał(a)
Kasiu, możecie być dumni! Ogród pięknie rozplanowany, zakątki ustronne ma, a do tego właściciele gościnni!
Powojniki w pełni kwitnienia mnie zachwyciły, a i róże czadu dają! No tego czadu w letnich ogrodach zawsze pełno! Gratuluję!

Haniu- jak widzę Ty też ranny ptaszek. JA dziś poszłam na dół o 5.30- myślałam, że mąż troszkę dłużej pośpi. Zawsze tak szybko wstaje, a stresu ostatnio ma za dużo. Kawę zrobiłam, usiadłam i już na schodach słyszałam kroki.

Na tarasiku razem porannych świergotów posłuchaliśmy.

Ogródek coraz piękniejszy Wszystko ładnie się zbiera i tylko trzeba na niektóre roślinki poczekać troszkę, bo młode.

Dzięki Hanuś za miłe słowa.