Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Milka 13:09, 01 cze 2016

Mniam, tarasik już wypasiony i klonik na miejscu, jakby stale tam był, nie żałuj mu wody buziolki
eliza3 19:20, 01 cze 2016

Kasiu, ale Ty masz uporządkowany ogród, wszystko pięknie skomponowane.
Ja tak nie potrafię, u mnie wiejski bałaganik.

Kasik 20:55, 01 cze 2016

Kindzia napisał(a)
Matko i córko...ale błysk!!! Wylizałyście!!! Pięknie!!!

Baw się dobrze, u nas popadało po południu (miałam plewić...), do południa w basenie się taplałam Przyjemnie było. I to 3:2 dla naszych

Jutro rano znowu będę się darła...

Błysk jest na kilku rabatach, a po trzecim dniu deszczowym na pozostałych chwasty zaiwaniają, że aż miło.

U mnie już czas biegnie leniwie, spotkanie rodzinne przemiłe, a teraz zaś trzeba zabrać się za pracę.
Kasik 20:57, 01 cze 2016

Alisonek napisał(a)
tak jak pamiętam z wizyty u Ciebie, piękny trawnik i moc kolorów i różnorodnośc roślin ale wszystko idealnie ułożone. miłej niedzieli życzę Kasieńko :*

Niedziela była super, a za pochwały bardzo dziękuję. Lubię ten czas w ogrodzie, bo przy moich rabatach bylinowo hortensjowych to dopiero teraz widać , że mam ogród. Kolory różaneczników i żurawek, przy zielonej trawie też mi się podobają
Kasik 20:59, 01 cze 2016

anna_g napisał(a)

Fantastyczny klimat tego tarasu. Pięknie.

Tak zawsze kombinuję na tym tarasie, a wychodzi podobnie Troszkę burza mi tratuje kwiatki, ale tylko im to na dobre wyjdzie.
Kasik 21:00, 01 cze 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Fiu fiu ale porządeczekU mnie zarosło na zielono. Nie mam czasu na pięknieBuziaki

U Ciebie jest pięknie nawet jak jest zielone I nie opowiadaj, że nie. My od nowa musimy poszaleć, ale na razie deszcz nie pozawala nawet skosić trawę.
Kasik 21:05, 01 cze 2016

makkasia napisał(a)
Kasiu byś się wstydziła mieć tak wyczesany ogród toż to szoook
Azalie i rodki dają czadu kolorami - nie narzekaj !
nowa rabata wyszła pięknie a ten klonik palce lizać
Cudownie masz

Dzięki Kasiu. Wyczesane jest to, co pokazane Każdy ma kilka miejsc gdzie trzeba łapki wsadzić. I ja je tez mam. Na ogród dziś nie narzekam- cieszą mnie rodki i azalie- choć już przekwitają niektóre. Róże zaczynają kolorem zachwycać i one przejmą pałeczkę.
Klonik fajny- Irenka mi załatwiła taki ładniutki
Kasik 21:07, 01 cze 2016

Milka napisał(a)
Mniam, tarasik już wypasiony i klonik na miejscu, jakby stale tam był, nie żałuj mu wody buziolki

I my podlewamy i natura dodaje swoje. Dziś leje już trzeci raz. Jutro mogło by dać spokój, to poszłabym jutro coś porobić.

A tarasik mam nadzieje pokaże na co go stać.
Kasik 21:12, 01 cze 2016

eliza3 napisał(a)
Kasiu, ale Ty masz uporządkowany ogród, wszystko pięknie skomponowane.
Ja tak nie potrafię, u mnie wiejski bałaganik.

Ela- przecież wiesz, że ja się dopiero uczę. Nigdy nie grzebałam w ziemi i ten ogród to moje eksperymentalne dzieło Staram się jakoś to komponować, ale sama widzę, że nie wszystko wychodzi tak jak bym chciała. Sa rabaty, które będą musiały przejść mały lifting, bo do tej chwili prawie nic sie na nich nie dzieje. A ja bym chciała, żeby żyły cały sezon.

Musze się uczyć nadal. Ale to już pomału.

Fajnie, że Ci się podoba i nie gadaj, że u Ciebie bałagan, bo tak nie jest. Byłam- widziałam

BasiaLT 21:29, 01 cze 2016

Kasiu jak tam stan wód u ciebie? Bo skoro u mnie mimo że mam piaski na trawniku i rabatach stoi woda to ba twojej glinie pewnie też nie jest wesoło.