Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

sylwia_slomc... 21:33, 01 cze 2016

Kasiu jak ładnie u Was nic tylko leżeć na leżaczkach teraz i odpoczywać po wykonanej pracy
Kasik 21:55, 01 cze 2016

BasiaLT napisał(a)
Kasiu jak tam stan wód u ciebie? Bo skoro u mnie mimo że mam piaski na trawniku i rabatach stoi woda to ba twojej glinie pewnie też nie jest wesoło.

Stan wód wysoki. leje do niemożliwości. Fajnie bo my nie musimy podlewać, ale mam nadzieje na jakiś umiar. Już widzę jak wszystko bujnie.

Trawa zaraz będzie po pas
Kasik 21:58, 01 cze 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kasiu jak ładnie u Was nic tylko leżeć na leżaczkach teraz i odpoczywać po wykonanej pracy

Sylwia- ale się uśmiałam. Roboty mam na jakiś tydzień To co czyste to przecież nie cały ogród. Mam tyle jeszcze miejsc wymagających reakcji- mojej, że nie będę się nudzić.

To, że się podoba nie tylko mnie- to fajna nagroda ciężkiej pracy. Ale Ty to wiesz najlepiej, bo u ciebie też jej nie brakuje.
malgorzata_s... 21:59, 01 cze 2016

Kanciki miałam pełne wody. Siewki werbeny ruszyły z kopyta i zaraz wszystko zarosną. Jest zieloniutko między hortkami.
Basilikum 13:53, 02 cze 2016

ha ja tez zrobilam kancki i plywa. Moglabym rybki wpiscic, taka mala rzeczka z tego jest
moglo by juz przestac na kilka dni
a trawe po pas tez juz mam i nie ma jak kosic
Milka 15:42, 03 cze 2016

Kasik napisał(a)

I my podlewamy i natura dodaje swoje. Dziś leje już trzeci raz. Jutro mogło by dać spokój, to poszłabym jutro coś porobić.

A tarasik mam nadzieje pokaże na co go stać.

Tego jestem pewna nie żałuj nam fot, nic nie wstawiasz, oby juz te burze wam dały spokój.
Kasik 21:48, 03 cze 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kanciki miałam pełne wody. Siewki werbeny ruszyły z kopyta i zaraz wszystko zarosną. Jest zieloniutko między hortkami.

Małgoś- chyba wszyscy dziś walczymy z chwastami. I to jest jak na razie bardzo nierówna walka.
Kasik 21:50, 03 cze 2016

Basilikum napisał(a)
ha ja tez zrobilam kancki i plywa. Moglabym rybki wpiscic, taka mala rzeczka z tego jest
moglo by juz przestac na kilka dni
a trawe po pas tez juz mam i nie ma jak kosic

U mnie mocno padało, ale nie narzekam. Ziemia jest fajna do plewienia. Żeby jeszcze tego czasu było choć odrobinę więcej, no i siły. Trawa nie koszona od dawna, zdjęcia nieciekawe Trzeba robić zbliżenia
Kasik 21:51, 03 cze 2016

Milka napisał(a)

Tego jestem pewna nie żałuj nam fot, nic nie wstawiasz, oby juz te burze wam dały spokój.

Taras jeszcze troszkę potrzebuje, a i ogarnąć go trzeba Płatki jak na Święcie Bożego Ciała:

Fotek kilka zrobiłam- nie mam czasu, jutro do pracy.
Kasik 21:54, 03 cze 2016

Powojniki