Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 18:55, 16 cze 2016

Basilikum napisał(a)
ja tam sie nie poloze, nie wyrabiam sie z robota, dom zapuszczony, ogrod zapuszczony a ja ciagle pracuje. Chyba musze od Cioci Gosi ogrodnika pozyczyc na miesiac

Jak będziesz go do siebie brała, to niech zatrzyma się u mnie na małą chwilkę.
Kasik 18:55, 16 cze 2016

Basilikum napisał(a)
Kasiu zdrowka dla taty

Tylko tego nam potrzeba. Musi być zdrowy jak najdłużej.

Inaczej tego nie widzę. Dzięki Iza
Kasik 18:57, 16 cze 2016

BasiaLT napisał(a)
Kasiu jak tato zniósł operację? Dobrze się czuje?

Operacje zniósł bardzo dobrze. Teraz tylko musi stanąć na nogi, a z tym jest trudno, bo ma mięśnie słabe. Prawie miesiąc był uziemiony i dziś potrzeba troszke czasu.

Basilikum 21:33, 16 cze 2016

Niech wiec szybko wraca do zdrowia

Nie moge sobie palucha niczym smarowac. Jezdze do lekrza i on mi smaruje i zawija i nie moge sama rozpakowac miedzy wizytami. Ale czyms dobrym mi smaruje, bo sie dosc ladnie goi
BasiaLT 21:52, 16 cze 2016

Kasik napisał(a)

Basia- Ty masz niedaleko- wsiadaj do koreanki i już

Oj Kasieńko... pomarzyć dobra rzecz. Tak jestem zaryta że nie mam czasu poleżeć na własnym leżaku a co tu marzyć o twoim Bardzo się cieszę że z tatą dobrze. Wiadomo że rehabilitacja zawsze jest długa i mało przyjemna ale trochę cierpliwości i będzie dobrze.
hanka_andrus 08:52, 17 cze 2016

Seniorowi życzę ochoty do chodzenia, bo jak chęć jest to i postępy w rehabilitacji będą.

Kasiu, pogodę mamy taką samą- domową. Okien nie ruszę, bo to by był bezsens. Może coś upie? Sobota, niedziela, gość jakiś może się trafić.
Miłego dnia, Kasiu!
Kasik 09:17, 17 cze 2016

hanka_andrus napisał(a)
Seniorowi życzę ochoty do chodzenia, bo jak chęć jest to i postępy w rehabilitacji będą.

Kasiu, pogodę mamy taką samą- domową. Okien nie ruszę, bo to by był bezsens. Może coś upie? Sobota, niedziela, gość jakiś może się trafić.
Miłego dnia, Kasiu!

Dzięki Haniu. Tatuś trochę niecierpliwy i myślę, że mocno skrępowany całą sytuacją. Po operacji- wiadomo- lekko nie jest, a tu młode dziewczyny go pielęgnują. Musi szybko wstać i zakwalifikować się do wypisu, a wtedy już w domu, wszystko pomału dojdzie do normy.

olga80 13:31, 18 cze 2016

I tu piękne róże I jak tu nie zachorować na różyczkę Masz piękny zadbany ogród będę zaglądać częściej.
JulkAd 17:31, 19 cze 2016

Kasik napisał(a)

Zdjęcie robione jak widać w słońcu, a w rzeczywistości jest pięknie ciemna, ale nie za bardzo. Kolor dominujący jest zachowany -burgundowy, a w momencie kiedy jest jeszcze mocno upakowany mocno ciemny. Piękna

http://www.floribunda.pl/darcey-bussell-ausdecorum-id-2564.html tu masz link do niej.

No jest cudna, do jesieni się zastanowię...dasz mi znać jak pod koniec lata będzie wyglądać i czy faktycznie zadowolona z niej będziesz
JulkAd 17:32, 19 cze 2016

Kasik napisał(a)

Dzięki Haniu. Tatuś trochę niecierpliwy i myślę, że mocno skrępowany całą sytuacją. Po operacji- wiadomo- lekko nie jest, a tu młode dziewczyny go pielęgnują. Musi szybko wstać i zakwalifikować się do wypisu, a wtedy już w domu, wszystko pomału dojdzie do normy.

Zdrówka dla taty a dla Was cierpliwości...bo wiadomo, że musicie teraz na dwa domy działać