Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

anna_g 20:51, 19 cze 2016

Kasiu, przede wszystkim zdrówka dla Taty. To najważniejsze.

Bardzo piękny kolor tej Darcey Bussell i cudnie wygląda z szałwiami. Bardzo mi się ten spodobała u Ciebie ta Crocus Rose.
szałwie w szpalerku - cudo - jakoś coraz bardziej lubię szałwie - podobnie jak je lubią wszelkie bzyczki jak do nich podchodzę to słyszę tylko "bzzzzz - daj nam spokój to nasze"
38 róż - noooo jak dla mnie to jest wynik nie lata choć pewnie są tu tacy którzy mają dużo więcej. 38 i wszystkie piękne.
Ale te leżaczki - to dopiero robią wrażenie może dzisiaj udało Ci się poleżeć?
Kasik 20:54, 19 cze 2016

Basilikum napisał(a)
Niech wiec szybko wraca do zdrowia

Nie moge sobie palucha niczym smarowac. Jezdze do lekrza i on mi smaruje i zawija i nie moge sama rozpakowac miedzy wizytami. Ale czyms dobrym mi smaruje, bo sie dosc ladnie goi

Iza ta wiedza o balsamie przyda sie na kiedyś. Dobrze to znać.

Niech sie paluszek goi.

Mój Tatus wraca jutro do domku.
Kasik 20:55, 19 cze 2016

BasiaLT napisał(a)

Oj Kasieńko... pomarzyć dobra rzecz. Tak jestem zaryta że nie mam czasu poleżeć na własnym leżaku a co tu marzyć o twoim Bardzo się cieszę że z tatą dobrze. Wiadomo że rehabilitacja zawsze jest długa i mało przyjemna ale trochę cierpliwości i będzie dobrze.

Ja, Basiu zapraszam serdecznie. Jak będziesz już miała dość to kaweczka na tarasiku zawsze na Ciebie czeka.
Kindzia 20:57, 19 cze 2016

Już padam na twarz...jutro u Ciebie popatrzę...

Buziolki
Kasik 21:02, 19 cze 2016

olga80 napisał(a)
I tu piękne róże I jak tu nie zachorować na różyczkę Masz piękny zadbany ogród będę zaglądać częściej.

Dziękuję za pochwały i witam u mnie. Miło mi takie słowa słyszeć, choć ogród cały czas wymaga bardzo dużej pracy i pielęgnacji. 4 lata to może dużo, ale dla roślin i rozrośnięcia się ich na rabatach to jeszcze za mało.

Plewienia jeszcze ogrom, ale cóż - takie życie."D
Kasik 21:03, 19 cze 2016

JulkAd napisał(a)

No jest cudna, do jesieni się zastanowię...dasz mi znać jak pod koniec lata będzie wyglądać i czy faktycznie zadowolona z niej będziesz

Jesteśmy umówione.
Kasik 21:23, 19 cze 2016

JulkAd napisał(a)

Zdrówka dla taty a dla Was cierpliwości...bo wiadomo, że musicie teraz na dwa domy działać

Dzięki Jula Tatko jutro wychodzi
malgorzata_s... 21:29, 19 cze 2016

Kasiu w domu szybciej dochodzi się do siłZdrówka mu życz
Nigdzie agrafki nie maVertigo tylko. Buziaki
Kasik 21:30, 19 cze 2016

anna_g napisał(a)
Kasiu, przede wszystkim zdrówka dla Taty. To najważniejsze.

Bardzo piękny kolor tej Darcey Bussell i cudnie wygląda z szałwiami. Bardzo mi się ten spodobała u Ciebie ta Crocus Rose.
szałwie w szpalerku - cudo - jakoś coraz bardziej lubię szałwie - podobnie jak je lubią wszelkie bzyczki jak do nich podchodzę to słyszę tylko "bzzzzz - daj nam spokój to nasze"
38 róż - noooo jak dla mnie to jest wynik nie lata choć pewnie są tu tacy którzy mają dużo więcej. 38 i wszystkie piękne.
Ale te leżaczki - to dopiero robią wrażenie może dzisiaj udało Ci się poleżeć?

Aniu - ja uważam, że szałwie z różami dają super efekt. Jeśli jeszcze zdjęcie fajnie wyjdzie, to efekt super.

Mam te szałwie od tamtego roku i już dziś mnie zachwycają. Przy tarasie posadziłam 5 róż Baronesse (one są ciemno różowe) - jeszcze maleńkie, ale w przyszłym roku będzie lepiej. Przed nimi posadziłam w tym roku 12 sztuk szałwii, ale różowej Za nimi na wykończeniu rabaty szpalerek vanilek. Czekam na efekt.

Róż pomimo, że dużo to nie za bardzo je widać w ogrodzie. Porozrzucałam je trochę i dopiero jak wszystkie okrzepną to i może widok ładny bedzie.

Co do leżaczków? - w tym sezonie sa jak na razie bezrobotne.

Kasik 21:32, 19 cze 2016

Kindzia napisał(a)
Już padam na twarz...jutro u Ciebie popatrzę...

Buziolki

No wybaczam Wiem ,że zarobiona jesteś.