Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Kasik 09:45, 26 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Też będzie ładnie choc czasem dobrze jest czymś rozjaśnic.

Posadzę je jako wypełnienie nowej rabaty, rozrzucone w kilku miejscach. Ta rabata będzie z roślin które nie kwitną cały czas- dlatego takie akcenty się przydadzą. Dodam do nich coś różowego i, no i tam też hortki rosną i dodadzą swojego kolorku. -Będzie dobrze.
Kasik 10:02, 26 sty 2014

U mnie zieleni wielkie połacie, bo i sad i trawy co niemiara, a jak dodać fotkę to już gorzej, ale ze dwa zdjątka wstawiam

Kindzia 10:07, 26 sty 2014

Jakie kuku sobie zrobiłaś, że Cię szyć musieli???!!! Matko i córko!!! Ciebie z oka spuszczać nie wolno!!! Pilnować trzeba...

W Pisarzowicach na zakupy się szykujesz? Dużo miejsca i kasiorki szykuj, tam 4 szkółki, jest w czym wybierać I kartą płacić można...na moje nieszczęście

Kuruj się Skarbie i buzi zostawiam
Pola 10:25, 26 sty 2014

Kasiu, obejrzałam twój wątek.... wielkość robi wrażenie, nie to co u mnie.... zazdroszczę miejsca na sad... W tak dużym ogrodzie można wiele swoich planów zrealizować... Będę podglądać bo bardzo ciekawa jestem jaki roślinki u Ciebie zagoszczą... macham niedzielnie
Kasik 10:28, 26 sty 2014

Kindzia napisał(a)
Jakie kuku sobie zrobiłaś, że Cię szyć musieli???!!! Matko i córko!!! Ciebie z oka spuszczać nie wolno!!! Pilnować trzeba...

W Pisarzowicach na zakupy się szykujesz? Dużo miejsca i kasiorki szykuj, tam 4 szkółki, jest w czym wybierać I kartą płacić można...na moje nieszczęście

Kuruj się Skarbie i buzi zostawiam

Kupimy troszkę, bo przecież samochód wiele nie pomieści. A resztę dokupimy u nas w Iłowie Żagańskiej bo tam jest oddział Pisarzowicki.
Musimy zrobić dwie nowe duże rabaty- to i roślinek potrzebujemy sporo.

Przeznaczyłam sobie pewną sumkę, a że rzadko chodzę po sklepach to na roślinki nie będę żałowała. (oczywiście bez strasznie wielkich szaleństw.).
Jedni lubią ciuchy, jedni zwiedzają świat, a ja od niedawna zachcianki zakupowe realizuje w ogrodzie.
Każdy na swój sposób realizuje swoje przyjemności.

A z moja głową to po prostu życie. -zapalenie mieszka włosowego z którego zrobił się kaszak i trzeba było wyciąć. Lekarz który kiedyś mi takie coś usuwał powiedział, ze będzie się to odnawiać i jak zacznie się kolejny stan zapalny to musze pójść jeszcze raz na zabieg. Oczywiście to było jakieś 10 lat temu i metody się zmieniły i dziś okazało się że przyszłam za późno. Teraz mam dziurę we łbie a mój Kochany braciszek powiedział , że to dobry moment bo jest którędy oleju dolać hahahaha
Kasik 10:32, 26 sty 2014

Pola napisał(a)
Kasiu, obejrzałam twój wątek.... wielkość robi wrażenie, nie to co u mnie.... zazdroszczę miejsca na sad... W tak dużym ogrodzie można wiele swoich planów zrealizować... Będę podglądać bo bardzo ciekawa jestem jaki roślinki u Ciebie zagoszczą... macham niedzielnie

Bardzo Ci dziękuję, zapraszam w gości i sama się do Ciebie wproszę.
Zabawne jest to , że sama jeszcze nie wiem jakie to będą roślinki (no z małymi wyjątkami).

My na razie realizujemy się ogrodowo w pierwszej części, druga to mego Męża - i niech tak zostanie, (na razie- ale o tym cicho sza. ) Ja kilka lat mam z głowy i jak już jako tako zagospodaruje swój kawałek będę walczyć o Grzesiowy.
malgorzata_s... 12:27, 26 sty 2014

Przyleciałam poczytać co się wydarzyło, czemu szyta jesteś?? Już wiem i współczuję Braciszek niezwykle dowcipny Różowości cudowne Kuruj się kochana i buziaczki
Kindzia 12:38, 26 sty 2014

Taka pierdółka i taki kłopot z tego...

Braciszka to dowcipnego masz

Jeżeli o wielkość chodzi...na początku wydaje się, że wielki, kiedy ja to zagospodaruje...a potem...nie ma miejsca, jeszcze trochę ziemi by się przydało

Odpoczywaj
Kasik 12:50, 26 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Przyleciałam poczytać co się wydarzyło, czemu szyta jesteś?? Już wiem i współczuję Braciszek niezwykle dowcipny Różowości cudowne Kuruj się kochana i buziaczki

On -znaczy braciszek -to taki z cicha pękł- ale kochany bardzo.

Dzięki Gosiu, kuruje się.
Kasik 12:54, 26 sty 2014

Kindzia napisał(a)
Taka pierdółka i taki kłopot z tego...

Braciszka to dowcipnego masz

Jeżeli o wielkość chodzi...na początku wydaje się, że wielki, kiedy ja to zagospodaruje...a potem...nie ma miejsca, jeszcze trochę ziemi by się przydało

Odpoczywaj

Nam Kasiu to chyba wystarczy. sadu nie ruszam , bo wiesz Grześ by się zapłakał, a i bank by przyszło obrabować chcąc to wszystko obsadzić.
Pomalutku, na wszystko przyjdzie czas.

A braciszek to tylko żartował- dobry z niego chłop.

Buziaki