Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy

Margarete 18:19, 15 sty 2017

O to fajny ekologiczny pomysł z tymi lampionami. Nigdy nie myślałam o fajerwerkach w takim kontekście, bo mój pies nie boi się strzelania, jest mu to obojętne. Ale będąc na sylwestrowym pokazie 2 lata temu , przed jednym z naprawdę ekskluzywnych hoteli w moim mieście zmieniłam zdanie. Pokaz był ulokowany obok dużych, starych drzew przed bulwarem nad rzeką. W momencie wystrzałów ptaki zbudzone ze snu i przestraszone latały ogłupiałe, całymi chmarami, obijały się wręcz o ściano sąsiednich budynków. I ten widok został mi w pamięci i przyćmił urok fajerwerkowewgo pokazu, który sam w sobie był piękny...ale...

Margarete 18:23, 15 sty 2017

Zaczęłam od fajerwerków a powinnam od życzeń. Udanego 2017 roku obojgu wam życzę! I dużo zdrowia oraz radości!

Avatarek superowy i taki wioseny.
U nas też śnieży, dosypało dużo śniegu do tego co było, znowu muszę iść odśnieżać....brr jak ja tego nienawidzę...
Basilikum 18:29, 15 sty 2017

wszystko co najpiekniejsze
ja bym tez z Hania chetnie pobyla i z Wami. Dobrze, ze mamy forum chociaz
Kasik 19:56, 15 sty 2017

Margarete napisał(a)
O to fajny ekologiczny pomysł z tymi lampionami. Nigdy nie myślałam o fajerwerkach w takim kontekście, bo mój pies nie boi się strzelania, jest mu to obojętne. Ale będąc na sylwestrowym pokazie 2 lata temu , przed jednym z naprawdę ekskluzywnych hoteli w moim mieście zmieniłam zdanie. Pokaz był ulokowany obok dużych, starych drzew przed bulwarem nad rzeką. W momencie wystrzałów ptaki zbudzone ze snu i przestraszone latały ogłupiałe, całymi chmarami, obijały się wręcz o ściano sąsiednich budynków. I ten widok został mi w pamięci i przyćmił urok fajerwerkowewgo pokazu, który sam w sobie był piękny...ale...

Małgosiu nasz pies -owczarek- boi się okrutnie. To co wyprawia w noc sylwestrową jest nie do opisania. Aż nie mozna sobie wyobrazić co wtedy czuje. Zabieramy ją do domu, ale to też nie jest dobre bo ona nie przyzwyczajona i jest je za gorąco. Poza tym uważam, że to jest marnowanie ogromnych pieniędzy, które można przeznaczyć na cos innego.No ale to jest moje zdanie i rozumiem zachwyt innych ludzi ogladających piękne pokazy.
Kasik 19:57, 15 sty 2017

Margarete napisał(a)
Zaczęłam od fajerwerków a powinnam od życzeń. Udanego 2017 roku obojgu wam życzę! I dużo zdrowia oraz radości!

Avatarek superowy i taki wioseny.
U nas też śnieży, dosypało dużo śniegu do tego co było, znowu muszę iść odśnieżać....brr jak ja tego nienawidzę...

Dziękujemy za życzenia i odwzajemniamy je równie gorąco
Kasik 19:58, 15 sty 2017

Basilikum napisał(a)
wszystko co najpiekniejsze
ja bym tez z Hania chetnie pobyla i z Wami. Dobrze, ze mamy forum chociaz

Przecież jeszcze przed nami wiele możliwości kto wie?
malgorzata_s... 20:09, 15 sty 2017

Kasiu awatar bombaSuper na Was popatrzyćZimę macie cudną
Kasik 20:19, 15 sty 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu awatar bombaSuper na Was popatrzyćZimę macie cudną

Samej mi się podoba

A zima u nas dzisiaj była piękna
Basilikum 20:42, 15 sty 2017

Kasik napisał(a)

Przecież jeszcze przed nami wiele możliwości kto wie?

kto wie moze nas zycie zaskoczy mile

a Awatar niech zostanie a dlugo
Milka 14:27, 16 sty 2017