Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Między pasjami

Między pasjami

bartek_luberda 23:55, 23 maj 2014

Jolu mąż kupił paletę cegieł chyba 400 szt wyszło chyba 1200 szt troszkę żeśmy się przeliczyliśmy Zdrówka życzę Jutro grillujemy
eda 22:23, 24 maj 2014

Miłego
jola54 12:19, 01 cze 2014

A u mnie pada od kilku dni, od tygodnia nic nie robię na działce, bo wysiadł mi kręgosłup.Wszystko zarasta, a ja martwię się jak sobie z ogródkiem sama poradzę.

Może ktoś mi podpowie co to za bluszcz, dostałam go jako NN.

Moje irysy: - na razie mam tylko takie kolory i bardzo lubię je malować.

A to dowód moich poczynań....
Pozdrawiam wszystkich
hanka_andrus 15:41, 01 cze 2014

Obrazek śliczny, ja wolałabym jednak wyraźniejsze kolory
A ten potwór figolistny, dębolistny dalej rośnie. nie rozpoznany.
jola54 16:00, 01 cze 2014

Tak Haniu, za irysami rośnie taki piękny krzew, liście pod spodem są białe , będzie miał kwiaty i jak zakwitnie, wtedy drugi raz pokażę i może ktoś rozpozna. A obrazek to taka impresja w błękitnej tonacji, dlatego nie dałam kolorów pozdrawiam
jola54 23:25, 04 cze 2014

U mnie dzisiaj pierwszy dzień słoneczko.Wczoraj troszkę pokosiłam sama a część pomógł mi sąsiad, bo mi się benzyna do kosiarki skończyła. Dzisiaj plewiłam rabatę, bo po deszczach zarosła bardzo. Muszę małymi kroczkami,ponieważ boję się o swój kręgosłup, a z drugiej strony nie mogę usiedzieć bezczynnie. Nie potrafię odpoczywać gdy wokół mnie bałagan.Do niedzieli zapewne skończę i wtedy sobie odpocznę i zrobię trochę fotek. Zapowiadają upały, będziemy pracowały w pięknych kapeluszach pozdrawiam
eda 23:33, 04 cze 2014

Piękny wzór i dzieło delikatne ma kolorki jak tam zdrówko Jolu ? buźiaki zostawiam Bluszcza pokarz bliżej -liść - to może coś wymyślimy
dajana 00:04, 05 cze 2014

No to mamy ten sam problem Mnie wysiada kręgosłup i stawy,kregosłup głównie przy schylaniu Chyba za ciężko pracuję, ale tak jak ty nie mogę usiedzieć kiedy patrzę na swoja działkę. Niestety do pracy jestem sama, mąz juz niczego nie zrobi przy swojej chorobie Najgorsze to kopanie żeby to była sama ziemia to pół biedy, ale te kamienie są okropne muszę wyciągać je łomem dlatego rzadko ostatnio bywam na forum Praca i jeszcze raz praca .Ten bluszcz to mi przypomina cytrynowiec ale ja mogę palnąć coś głupiego więc nie bierz serio tego co piszę Nie rozpoznaje jeszcze roślin po listkach .Irysy też lubię Zdolna jesteś ja nie mam takich zdolności malarskich no chyba że są to ściany ,meble z takim malarstwem sobie jedynie radzę.Dziękuję za odwiedziny I ja cię serdecznie pozdrawiam oszczędzaj kręgosłup.Kup sobie w aptece pas na lędzwiową częśc kręgosłupa on bardzo podtrzymuje i oszczędza cały kręgosłuop Zakładam go ostatnio zawsze kiedy idę pracowac To samo z kolanami mam na nich opaski które chronią To naprawdę pomaga Jolu
dajana 00:07, 05 cze 2014

Jaki masz śliczny płotek drewniany.
dajana 00:13, 05 cze 2014

jola54 napisał(a)
Mam prośbę, powiedzcie mi co to za krzew, jest piękny, ma pod spodem jasne liście....

Jolu to jest Bodziszek ,jestem pewna bo własnie wkleiłam mojego u siebie Ma śliczne niebieskie kwiatuszki