Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dwa ogrody

Dwa ogrody

Bogdzia 08:45, 03 maj 2014

Zaglądałam wczoraj do Ciebie i jestem na bieżąco. Ta tiarelka przesliczna i wogóle wszystko Ci pięknie rośnie ale Twoje rączki już daly się poznac z wielu umiejętnosci więc mnie nawet nie dziwi ze masz tak ładnie w ogrodach. Miłego dnia.
Magdalenka 09:48, 03 maj 2014

Śliczne orliki, będę musiała poszukać takiego A ja uwielbiam kupować byliny u pań na targu. Wykopują ze swoich ogródków Wprawdzie nie mają dużego wyboru, ale ceny są super: 3 zł za piękną kępkę.
Pozdrawiam.

paniprzyroda 22:17, 03 maj 2014

Bogdzia napisał(a)
Zaglądałam wczoraj do Ciebie i jestem na bieżąco. Ta tiarelka przesliczna i wogóle wszystko Ci pięknie rośnie ale Twoje rączki już daly się poznac z wielu umiejętnosci więc mnie nawet nie dziwi ze masz tak ładnie w ogrodach. Miłego dnia.

Bogdziu
, żeby te rączki jak ładnie piszesz chciały się potroić, to i tak byłoby co robić
Przedstawiam Ci nowego członka gospodarstwa, ma dobę

sorry za nie najlepsze zdjęcie, ale wiercił się strasznie

a tu cała ferajna

paniprzyroda 22:28, 03 maj 2014

Magdalenka napisał(a)
Śliczne orliki, będę musiała poszukać takiego A ja uwielbiam kupować byliny u pań na targu. Wykopują ze swoich ogródków Wprawdzie nie mają dużego wyboru, ale ceny są super: 3 zł za piękną kępkę.
Pozdrawiam.

Madziu, orliki to wczorajszy prezent Na targach można kupić ciekawe sadzonki w przyzwoitych cenach, to się zgadza. Też mam parę takich trafień

monteverde 22:51, 03 maj 2014

paniprzyroda napisał(a)

Bogdziu
, żeby te rączki jak ładnie piszesz chciały się potroić, to i tak byłoby co robić
Przedstawiam Ci nowego członka gospodarstwa, ma dobę

sorry za nie najlepsze zdjęcie, ale wiercił się strasznie

a tu cała ferajna

Jejku jakie śliczne ciplaki a moja tiarelka żadna nigdy tak obficie nie kwitła, co im dajesz? pozdrówka
Mathildis 23:19, 03 maj 2014

paniprzyroda napisał(a)

a to tiarelka w przedwieczornym słoneczku dla zainteresowanych

Jakie to fajne.....

Nie do końca się orientuję kiedy jestem w starym a kiedy nowym ogrodzie, ale tiarelki chyba z nowego?
Mathildis 23:29, 03 maj 2014

Pisklaczki słodkie - jak wszystkie młode stworzonka
viva 00:21, 04 maj 2014

Mariolu nadrobiłam trochę zaległości fotkowych Ależ się u Ciebie dzieje i wszystko gna do przodu
Największe wrażenie zrobiły na mnie tiarelki, piękne kwitną. Ja mam tylko jedną ale ani nie rośnie ani nie kwitnie
Kurczaczki słodziutkie, to zielononóżki?
agniecha973 00:31, 04 maj 2014

Ale słodziaki kurczaki
paniprzyroda 07:43, 04 maj 2014

Vivo, jak miło Cię widzieć
Swoich tiarelek nie zasilałam, dostały na początek kompost, rosną na miejscu po lawendach, ale pod spodem jest glina, może to im służy.
Kurczaczki to nie zielononóżki, to arakuany, mam parkę, kurka niesie zielone jajka, mają taki specyficzny kolor, trudno uchwycić na zdjęciu

Aniu, ciplaki - fajne określenie, tiarelek nie dokarmiam specjalnie, jakoś sobie radzą.

Mathildis, tiarelki w nowym

Agnieszko, najładniejsze są małe, jak zresztą ze wszystkimi zwierzakami. Są troszkę mniejsze od zwykłych kurczaczków.