Dziękuję Zawsze dbam, żeby swój osobisty raj na ziemi mieć przy sobie. Nazwę róży napisałam u Ciebie w wątku, wtedy zamawiałam inną a przysłali tą i chyba lepiej się stało.
Dziękuję Małgosiu Od 3,5 roku mam zupełnie białe włosy jak kartka papieru. Nie cierpię ich i dlatego co miesiąc maluję, a przy okazji eksperymentuję z kolorami. Taki miedziany kolor marzył mi się już dawno, ale brakowało mi szatynce odwagi.
Dziękuję
Grzesiu nie gadam z roślinami, sąsiedzi by mnie już całkiem za wariatkę wzięli. Wystarczy, że ciągle latam z aparatem przybierając przecudaczne pozy. Dbam o roślinki w miarę moich możliwości,podlewam, nawożę, przycinam i odwiedzam je kilka razy dziennie. To taka moja ogrodoterapia jest.
O jak miło. Ja szybko się uczę, więc oglądając różne wątki tu na forum podglądałam roślinne zestawy. Z biegiem czasu to znaczy w ciągu 6 lat nauczyłam się jakie rośliny do wszystkiego pasują. Zauważyłam, że biały i granatowy kolor pasuje do wszystkich kwiatów.
Opisy lilii są na stronie sprzedawcy. Klikasz na wybraną lilię i powinien pokazać się opis.
Miło mi, że Ci się u mnie podoba, a ta piosenka pasuje do wielu z nas. Jest też jeszcze "Oda do starości" też samo życie.
Oda do starości
Autorem wiersza jest Wisława Szymborska
Co to za życie bywa w młodości?
Nie czujesz serca, wątroby, kości,
Śpisz jak zabity, popijasz gładko
I nawet głowa boli cię rzadko.
Dopiero człeku twój wiek dojrzały
Odsłania życia urok wspaniały,
Gdy łyk powietrza z wysiłkiem łapiesz,
Rwie cię w kolanach, na schodach sapiesz,
Serce jak głupie szybko ci bije,
Lecz w każdej chwili czujesz, że ŻYJESZ!
Więc nie narzekaj z byle powodu,
Masz teraz wszystko, czego za młodu
Nie doświadczyłeś… Ale DOŻYŁEŚ! (kurcze coś mi tu brakowało)
Więc chociaż czasem w krzyżu cię łupie
Ciesz się dniem każdym! Miej wszystko w dupie!!!