Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Dorota123 22:25, 10 maj 2015

Przemku zakupy widziałam, byłam u Ciebie.
Dorota123 22:33, 10 maj 2015

ewsyg zdjęcia robię już co raz bardziej świadomie, nauczyłam się szybko dobierać odpowiedni tryb. Trochę przeszkadza mi wada wzroku, bo ja okularnica jestem, a zdjęcia robię bez okularów, bo ani w progresywnych , ani do dali, ani do bliska nie mogę dobrze ustawić ostrości. Trochę to dziwne, ale najlepiej mi się robi zdjęcia przez wizjer, a nie na podglądzie.
Raz tak naustawiałam w aparacie, że aż do sklepu z aparatami poszłam, żeby mi to odkręcili, bo już sobie rady nie dawałam. W tej chwili już nie wracam do starego aparatu, wszystkie zdjęcia robię nowym.
Dorota123 22:38, 10 maj 2015

Ivvvona napisał(a)
Twój buczek już pięknie wybarwiony i czosnki już prawie w pełni rozkwitu. U mnie jeszcze trzeba poczekać parę dni. Bzy uwielbiam za ich zapach, niestety nie mam ani jednego. Zauroczył mnie bukiecik na stole - śliczny

U mnie jest ziemia piaskowa, więc szybciej się nagrzewa, może dlatego wcześniej rozwijają się roślinki. Mam jeszcze bez miniaturkę, ale to nabytek ubiegłoroczny, ciągle w fazie przyjmowania się. Zachęcam do nabycia chociaż jednego lilaka, one na prawdę pięknie pachną. Cieszę się, że bukiecik się spodobał.
Bogdzia 23:15, 10 maj 2015

Dorota123 napisał(a)
ewsyg zdjęcia robię już co raz bardziej świadomie, nauczyłam się szybko dobierać odpowiedni tryb. Trochę przeszkadza mi wada wzroku, bo ja okularnica jestem, a zdjęcia robię bez okularów, bo ani w progresywnych , ani do dali, ani do bliska nie mogę dobrze ustawić ostrości. Trochę to dziwne, ale najlepiej mi się robi zdjęcia przez wizjer, a nie na podglądzie.
Raz tak naustawiałam w aparacie, że aż do sklepu z aparatami poszłam, żeby mi to odkręcili, bo już sobie rady nie dawałam. W tej chwili już nie wracam do starego aparatu, wszystkie zdjęcia robię nowym.

Ja robię w okularach progresywnych i najczęsciej przez wizjer.20szt lilaków robi wrazenie a bukiet faktycznie śliczny. Pozdrówka.
Agania 13:10, 11 maj 2015

Lilaki dają piękny pokaz Dorotko
malgorzata_s... 14:44, 11 maj 2015

Dorotko to jest tricolor.Obwódki się zrobią
anabuko1 15:34, 11 maj 2015

Dorotko,ale u ciebie zrobiło się bzowo, kwitnąco i już sobie wyobrażam jak pachnąco.Pięknie I bukiecik w stylu rococo.Pięknie ci wyszedł
Pięknie wygladaja tulipanki z niezapomninajkami
BusyBee 18:18, 11 maj 2015

Dorota123 napisał(a)

Pozdrawiam wszystkich zaglądających i życzę miłej niedzieli.

Świetny dobór tych bzowych fotek- zachwyciłam się i jeszcze ten bukiet na koniec naprawdę romantyczny....dbałość o każdy szczegół
...też czuję ten zapach....
...pozdrawiam
Dorota123 20:44, 11 maj 2015

Bogziu dziękuję.

Agatko dziękuję.

Małgosiu pocieszyłaś mnie, bo już myślałam, że jakąś podróbę mam.

Anabuko1 dziękuję

BusyBee dziękuję

Cieszę się, że ktoś to zauważa i dziękuję za wpisy.
Dorota123 20:50, 11 maj 2015

Bardzo lubię maj, ta eksplozja kolorów powiększająca się z dnia na dzień jest fascynująca. Ciągle za mało czasu na delektowanie się urokami wiosny.