Beatko nie wiem jak się nazywa ten rh nie przywiązuję uwagi do nazw, ale przez lata sprawiał mi kłopot. Zakwitał drugi raz w sierpniu i nie zawiązywał już pączków na następny rok. Od ubiegłego roku nie dostaje nawozu po kwitnieniu tylko dopiero w lipcu, chyba miałam rację, że nie dostał "papu" tak jak inne, bo w tym roku oba krzaki pięknie kwitną.
Agatko to dopiero pierwsze rh zaczynają pokazywać kwiaty. W tym roku wszystkie są pięknie wypączkowane, już się nie mogę doczekać kiedy będą z kwiatkami.
Beata dobrze go nazwała. One niestety maja taka urodę ze kwitną trochę również na jesieni , ja tez tego nie lubię , ciekawe czy takie późne danie nawozu może to zmienic ale chyba nie bo ja często dawałam tylko na wiosne nawóz a jednak troche kwitł jesienią.
Dorotko, pięknie u Ciebie i super kolorowo a trawnikiem się nie przejmuj dojdzie do siebie ja miałam ogromne placki suche. Nigdy mój trawnik nie wyglądał tak źle jak w tym roku. Teraz jest lepiej, chociaż nadal mam placki, ale tym razem ciemne bo dosiewkę robiłam
Tulipany piękne, rh powoli zaczynają ale moje serce skradły dzisiaj Twoje serduszki Nie mam u siebie ani jednej Jutro jadę na zakupy po wisienkę to może będą Jakie mają wymagania ?