Pszczelarnia
14:52, 08 maj 2017

Świetny kolor!
Byłam wczoraj i myślałam że się wpisałam, a teraz patrzę że nie.
Chciałam napisać że piękne kępy tulipanów, łączone kolorystycznie. Szafirki zachwycają i w ogóle piękny cały ogród, chyba do tej pory nie pokazywałaś go z dalszej perspektywyMyślałam że jest mniejszy ale teraz widzę masz sporo do obrobienia
Pięknie Dorotko...nic dodać nic ująć...Zachwyciły mnie te kolory...u mnie wiosna jeszcze biedniutka...ciągle zimnica...
Dorotko fajne to połączenie szafirków z pierwiosnkiem ja w ubiegłym roku posadziłam szafirki z bordowymi żurawkami i fajnie to wyglądało ale żurawki w pełnym słońcu kiepsko rosły teraz mam szafirki z ciemiernikami ale zestawienie z żurawkami pewnie kiedyś w innym miejscu powtórzę.
Te pomarańczowe tulipany kocham, choć one nie mają takiego wzięcia na forum, ale mnie wiosną zachwycają swoją urodą. Dużo zdrówka, bo gdzieś doczytałam, że uwiązana jesteś w domu.
Muszę zobaczyć to połączenie żurawek z szafirkami u Ciebie. Na jesieni dosadzę za szafirkami czerwone wysokie tulipny i niskie żółte. Myślę, że będzie udana wiosenna kompozycja. Brakuje tam właśnie czegoś rozświetlającego, zgadzasz się ze mną?
![]()
![]()
![]()